
رقابت های تکواندو آزاد ترکیه به تعویق افتاد
با اعلام فدراسیون تکواندو ترکیه، رقابت های آزاد (ترکیش اوپن) به دلیل زلزله اخیر در این کشور به تعویق افتاد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با اعلام فدراسیون تکواندو، طی بیانیهای که فدراسیون تکواندو ترکیه منتشر کرده است، رقابتهای آزاد (ترکیش اوپن) که قرار بود در ۲ گروه بانوان و آقایان از تاریخ ۱۰ الی ۱۴ فوریه سال جاری در استانبول ترکیه برگزار شود به دلیل زلزله اخیر در این کشور به زمان دیگری موکول شد.
در بیانیه فدراسیون تکواندو ترکیه آمده است:
"ما میدانیم خانواده بزرگ تکواندو در این شرایط در کنار ما ایستاده اند. میخواهیم از جامعه جهانی تکواندو و همچنین اتحادیه تکواندو اروپا که با تعویق رقابتهای آزاد موافقت کردند، تشکر کنیم. فدراسیون تکواندو ترکیه در کنار دولت این کشور به سر و سامان دادن اوضاع که به واسطه زلزله اخیر ایجاد شده، کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.