آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۹۵۰۱

زارع: از کیفیت ذوب آهن خبر داریم

سرمربی تیم فوتبال ملوان گفت: برایمان بسیار مهم است که بتوانیم برابر تیم خوب ذوب‌آهن نتیجه بگیریم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مازیار زارع سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در نشست خبری پیش از دیدار با ذوبآهن اظهار داشت: شرایط هر بازی با دیگری متفاوت است، به هیچ عنوان نمی‌توان با نتایج گذشته تیم‌ها شرایط مسابقه پیش را سنجید؛ ما از کیفیت تیم ذوب آهن با خبر هستیم و می‌دانیم چقدر انسجام تیمی خوبی دارند و باید با تمرکز و توان بالا در این مسابقه ظاهر شویم.

وی در خصوص کنسلی پرواز این تیم برای سفر به اصفهان گفت: متاسفانه سفرمان به شکل عجیبی کنسل شد و در حالی که هزینه پرواز را ۵ روز زودتر پرداخت کردیم ۳ ساعت قبل از پرواز متوجه شدیم که نمی‌توانیم با پرواز به اصفهان برویم و به ناچار ساعت ۳ بعد از ظهر از راه زمینی به سمت اصفهان حرکت کردیم و احتمالاً ۱۰ الی ۱۲ ساعت پیش از بازی به اصفهان برسیم، باشگاه در این خصوص با باشگاه محترم ذوب آهن و سازمان لیگ مکاتبه کرده و امیدواریم با تاخیر دو ساعت بازی موافقت شود.

زارع در پاسخ به سوالی در خصوص مشکلات داوری در دیدار‌های اخیر ملوان گفت: کمتر می‌بینید پس از بازی‌ها در مورد داوری صحبتی داشته باشم مگر اینکه در خصوص صحنه‌ای به یقین رسیده باشم، به گواه کارشناسان داوری در برنامه‌های تلویزیونی در همین ۴ بازی اخیرمان ۳ پنالتی مسلم به سود ما گرفته نشده است، اکنون هم این صحبت‌ها را مطرح نمی‌کنم که پیش از بازی بخواهم تاثیری در روند کار داوران محترم بگذارم، تنها خواسته‌ام این است که عدالت رعایت شود و اشتباهات به حداقل برسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار