کد خبر:۱۰۵۹۶۴
در یک تماس تلفنی صورت گرفت؛
احمدی نژاد از رئیس جمهور پاکستان خواست تا در تعقیب تروریست ها همکاری کند
رئیسجمهور شامگاه دوشنبه در تماس تلفنی با آصفعلی زرداری، رئیسجمهور پاکستان از وی خواست تا نهادهای امنیتی این کشور را برای دستگیری تروریست ها مامور کند.
به گزارش گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، دکتر احمدینژاد با اشاره به شهادت جمعی از زنان، کودکان و مردم چابهار در این اقدام ضدانسانی تصریح کرد: این جنایت در مراسم عزاداری فرزندان پیامبر خدا صورت گرفت. مرتکبین این عمل نه تنها مسلمان نیستند بلکه به هیچ دینی هم اعتقاد ندارند.
دکتر احمدی نژاد از رئیسجمهو پاکستان خواست دستگاه امنیتی این کشور را مامور کند تا تروریستهای شناخته شده را هر چه سریعتر دستگیر و تحویل جمهوری اسلامی ایران دهند.
رئیس جمهور با اعلام آمادگی دستگاههای امنیتی کشور برای تبادل اطلاعات و همکاری دوجانبه با پاکستان خاطر نشان کرد: همکاری و اقدام قاطع دو کشور به یقین موجب ریشهکنی تروریسم در منطقه خواهد شد.
آصفعلی زرداری نیز در این گفتگوی تلفنی اطمینان داد پاکستان از هیچ گونه کمک و همکاری برای ریشهکنی تروریسم دریغ نخواهد کرد.
رئیس جمهور پاکستان از دکتر احمدینژاد خواست تا مراتب تاسف او به مقام معظم رهبری، ملت ایران و بازماندگان این واقعه تروریستی ابلاغ شود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰