باقري در دربي با فوتبال خداحافظي مي كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۹۹۸

باقري در دربي با فوتبال خداحافظي مي كند

در جلسه سرپرستان استقلال و پرسپوليس قرار شد که باقری در دیداری دوستانه بین تیم های پرسپولیس و استقلال تهران با عالم فوتبال وداع کند.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، حبيب الله کاشانی در خصوص ديدار دوستانه با استقلال براي خداحافظي باقري، گفت: برای بازی خداحافظی باقری با 4 تیم خارجی مذاکره کرده ایم که تیم ملی مونته نگرو كه قرار بود 24 دي ماه در تهران با ما بازي كند، از حضور در تهران عذرخواهی کرد و در خواست برگزاري بازي در روز ديگري را داشت.
 
وي در ادامه افزود: همچنین با تیم های راپیدوین اتریش، زنیت روسیه و شاختار اوکراین نیز مذاکره شده است که این تیم ها در دوبی اردو خواهند داشت.
 
کاشانی در پايان تصريح كرد: در دیدار با رئيس سازمان تربيت بدني، به فتح الله زاده پیشنهاد دادیم که روز 24 دی تیم های پرسپولیس و استقلال در آزادی برای خداحافظی کریم باقری به میدان بروند که قرار شد سرپرست باشگاه استقلال موضوع را با کادر فنی خود در میان بگذارد و در صورت موافقت مظلومی، مقدمات انجام دربی فراهم شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار