کد خبر:۱۰۶۱۵۵۴

نیمار قصد رفتن از پاریس را ندارد

نیمار به مدیران باشگاه پاری‌سن‌ژرمن اطلاع داده است که تا پایان قراردادش ماندنی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  پی‌اس‌جی نه در زمین مسابقه و نه در رختکن شرایط خوبی را پشت سر نمی‌گذارد. پس از دو باخت متوالی به مارسی و موناکو، پاریسی‌ها نبرد کلیدی برابر بایرن در لیگ قهرمانان را نیز ۱-۰ در پارک دو پرنس باختند. پس از شکست برابر موناکو، درون رختکن درگیری لفظی بین نیمار و لوئیس کامپوس، مدیر ورزشی پی‌اس‌جی در گرفت و درون میدان نیز نیمار با اکیتیکه و ویتینیا تنش لفظی داشت. این حواشی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های فرانسوی داشت و سپس لوپاریزین نوشت که مدیران باشگاه قصد دارند هر طور شده ستاره برزیلی را به تیمی دیگر انتقال دهند.

در همین رابطه امروز اکیپ نوشت که نیمار به مدیران باشگاه اطلاع داده است که تلاششان برای فروش او بیهوده است، چون قصد جدایی ندارد و می‌خواهد تا پایان قراردادش یعنی ژوئن ۲۰۲۷ بماند. گفته می‌شود او از چلسی پیشنهاد دارد، ولی تمایلی به این انتقال ندارد. دستمزد ۳۶ میلیون یورو خالص نیمار فشار اقتصادی زیادی به باشگاه وارد کرده و ستاره برزیلی هنوز در زمین نتوانسته ثابت کند ارزش این دستمزد هنگفت را دارد. نیمار فصل را عالی شروع کرد، ولی پس از جام جهانی نتوانسته به فرم خوب خودش برگردد و به این‌ها حواشی غیرورزشی‌ای مثل درگیری با هم‌تیمی‌ها و نیز خوشگذرانی تا نیمه شب را نیز باید اضافه کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار