امیر قطر از مقام معظم رهبری با عنوان امام‌‌خامنه‌ای یاد كرد
کد خبر:۱۰۶۲۴۶
سعد الله زارعي:

امیر قطر از مقام معظم رهبری با عنوان امام‌‌خامنه‌ای یاد كرد

یک کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به دیدار امیر قطر با مقام معظم رهبری اظهار داشت: موضع گیری بی نظیر رهبری باعث شد که امیر قطر از مقام معظم رهبری با عنوان امام‌خامنه ای یاد کند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سعدالله زارعي كه در برنامه بدون خط خوردگی رادیو گفت‌وگو سخن مي گفت، با اشاره به سفر امیر قطر به ایران و دیدارهای وی با مقام معظم رهبری و رئیس جمهور کشورمان اظهار داشت: محور این گفت و گو ها تقویت همکاری های دو جانبه و نیز نقد دادگاه رفیق حریری بود که تکلیف این دادگاه و فرمایشی بودن آن افشا شود.

وی در تشریح تعاملات سازنده میان ایران و قطر افزود: اولین ناوگان دریایی ایران از امکانات دریایی قطر بازدید داشت که این، نشان از همکاری های دو جانبه ایران و قطر است.

این کارشناس مسائل خاورمیانه در ادامه تصريح كرد: ایران همواره برای تقویت امنیت در منطقه با سایر کشورهای منطقه قرار همکاری گذاشته است ولی تبلیغات آمریکا همواره باعث واگرایی و ایجاد نگرانی در منطقه شده است.

 زارعی سایت ویکی لیکس را حاوي اخبار سوخته دانست و افزود: دسیسه این سایت باعث بروز برخی نگرانی ها در منطقه شد که این باعث شد سوء ظنی علیه ایران ایجاد شود؛ اما سفر امیر قطر به ایران نشان از شکست این دسیسه بود.

وي با بيان اينكه موضع گیری بی نظیر رهبری باعث شد که امیر قطر از مقام معظم رهبری با عنوان امام خامنه ای یاد کند، اذعان داشت: هر چه همگرایی در منطقه بیشتر شود، دشمن از دسیسه افکنی های خود ناامیدتر خواهد شد و امیدواریم این مذاکرات، باعث کاهش برخی تعارضات فرهنگی و مذهبی شود.

این کارشناس مسائل خاورمیانه در پايان با اشاره به تاکیدات امام خمینی (ره) بر وحدت کلمه در سطح کشورهای جهان اسلام گفت: حمایت از ملت های مظلوم جهان و جهان اسلام می تواند محور وحدت در سطح منطقه شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار