فتنه گران همواره نگاه ابزار گونه به مردم داشته اند
کد خبر:۱۰۶۲۹۱
يك فعال دانشجويي:

فتنه گران همواره نگاه ابزار گونه به مردم داشته اند

دبير انجمن اسلامي دانشگاه امام خميني (ره) قزوين گفت: فتنه گران همواره به مردم به چشم ابزار گونه نگاه كرده اند و هدف نهايي آنها در القاي وجود فضايي بحراني ناشي از اجرايي هدفمند سازي يارانه ها تضعيف نظام و انقلاب است.  
مرتضي زمزمي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «خبر گزاري دانشجو»، درباره هدفمند سازي يارانه ها گفت: مصرف بالاي انرژي به عنوان يك عامل خطر، مانع از رشد و توسعه كشور گرديده است.
 
وي در تشريح وضعيت كشور با اشاره به منابع سرشار انرژي، وجود هواي حاصلخيز و افراد نخبه، عدم اجراي طرح هدفمند سازي يارانه ها را در اين شرايط باعث كاهش بهره وري و افزايش فرهنگ مصرف گرايي دانست.
 
زمزمي با تقدير از شجاعت دولت احمدي نژاد در اجراي اين طرح افزود: دولت بستري مناسب شرايط را براي اجراي اين طرح مهيا كرده و اين درحالي است كه دولت هاي قبلي بدليل منابع شخصي و گروهي از اجري اين طرح واهمه داشتند.
 
دبير انجمن اسلامي دانشگاه بين المللي امام خميني (ره) در ادامه اظهار داشت: عملكرد سيما در اين راستا قابل ستايش است هر چند در ابتداي كار كمي ضعيف عمل كرد.
 
وي خواستار اطلاع رساني بيشتر از جانب سيما و دولت براي آگاهي دادن به مردم و برطرف كردن موانع در اجراي صحيح اين طرح شد.
 
زمزمي بيان داشت: مردم نيز بايد به اين طرح نگاه ملي داشت باشند و بدانند كه اجراي موفقيت آميز آن باعث تغيير وضع زندگي، به وجود آمدن فرهنگ صرفه جويي خواهد شد و بايد دست در دست دولت در اجراي اين طرح بنهيم كه سرانجام آن جز شكوفايي و سربلندي آن نيست.
 
دبير انجمن اسلامي دانشگاه امام خميني (ره)  قزوين اين طرح را يك طرح ملي دانست كه بر اساس سند چشم انداز ترسيم شده است و بر اساس آن دولت هاي بعدي نيز موظف به حركت در اين مسير هستند.
 
زمزمي در پايان با اشاره به فضاي ايجاد شده در عرصه داخلي و بين المللي براي ناكار آمد جلوه دادن اين طرح و همچنين تحريم هاي وضع شده بر كشور از جانب بيگانگان افزود: تاريخ 30 ساله جمهوري اسلامي سرشار از فشارهاي دشمنان اين آب و خاك بوده است كه هدف آنها جلوگيري از انتشار پيام انقلاب و ايجاد مانع در رابطه دوستي كشورمان با همسايگان نظير عراق، افغانستان و لبنان است كه همواره در اين راه شكست خورده اند و با ايجاد اين موانع ما را به خود كفايي نزديك مي نمايد.
 
وي در خاتمه القاي فضاي بحراني ناشي از اجراي اين طرح از جانب مخالفين داخلي نظام تحت عنوان حمايت از مردم را دروغ دانست و گفت: هدف آنها تضعيف نظام و انقلاب است و نگاهي به گذشته نشان مي دهد آنها همواره به مردم به چشم ابزار گونه مي نگرند و اين گونه سخنان شعاري بيش نيست و دليل گرايش مردم به گفتمان عدالت در دوره هاي اخير نشان از پوشالي بودن اظهارات اين فتنه گران است./انتهاي پيام/ 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار