آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۲۴۴

واکنش معاون حقوقی باشگاه استقلال درخصوص پرونده آمانوف

معاون حقوق باشگاه استقلال توضیحاتی را در خصوص مجوز بازی عزیزبک آمانوف ارائه کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فرشید سمیعی در خصوص صدور مجوز بازی عزیزبک آمانوف و اینکه گفته می‌شود این مساله شکستی برای باشگاه استقلال است، اظهار داشت: هیچ‌گونه رأیی توسط فیفا صادر نشده است. اصلا پرونده هنوز بررسی نشده، وقتی باشگاهی ITC را ریجکت می‌کند و نمی‌دهد، فیفا بعد از ۷ روز ITC را صادر می‌کند که بازیکن به بازی‌اش ادامه بدهد، اما پرونده رسیدگی خواهد شد.

معاون حقوقی باشگاه استقلال تصریح کرد: اگر رأی به نفع استقلال باشد که ان‌شاالله خواهد شد، جرایمی را برای خواندگان دعوی به همراه خواهد داشت. تأکید می‌کنم هیچ پرونده‌ای بررسی نشده، هیچ‌گونه رأیی هم صادر نشده است. به طور طبیعی بعد از گذشت ۷ روز پس از ریجکت توسط استقلال، خود فیفا ITC را صادر می‌کند تا بازیکن بیرون نباشد، اما روند رسیدگی به پرونده را ادامه می‌دهد.

پایان پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار