کد خبر:۱۰۶۴۵۳۵

پولادگر: از بی‌اخلاقی‌ها در انتخابات فدراسیون‌ها رنج می‌بریم / برگزاری مجمع در پایان سال تقصیر ما نیست

معاونت ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش گفت: تلاش بر این است که در نهایت سلامت و به دور از هر گونه حاشیه تا پایان سال انتخابات را برگزار کنیم.

 گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ میثم سعادتی پور _ محمد پولادگر در حاشیه برگزاری انتخابات هاکی اظهار کرد: تجمع انتخابات فدراسیون‌ها دور از خواسته‌ی ما بوده و سعی داریم تا پایان سال انتخابات ۵ فدراسیون باقی مانده را نیز در سلامت کامل و بدور از حاشیه برگزار کنیم.

وی گفت: یک فضایی پیش آمده که متاسفانه شب انتخابات پرونده‌هایی برای کاندیدا‌ها باز می‌شود که اگر قرار است مطالبی نیز عنوان شود بهتر است فرد مورد نظر زمان کافی برای دفاع از خود داشته باشد.

پولادگر تاکید کرد: از این نوع بی اخلاقی‌ها در انتخابات واقعا رنج می‌کشیم. حرف‌هایی برخی کاندیدا‌ها می‌زنند که هیچ سند و منبعی ندارد، ما فقط صلاحیت مدیریتی کاندیدا‌ها را براساس اساسنامه تایید می‌کنیم و نقش اصلی را برای تایید نهایی کاندیدا‌ها نهاد‌های نظارتی برعهده دارند و ما مسوولیتی در این زمینه نداریم.

وی با بیان این که رشته هاکی المپیکی است و در بازی‌های آسیایی نیز حضور پیدا می‌کند، افزود: فدراسیون همان طور که در هاکی داخل سالن به موفقیت دست پیدا کرده بهتر است در هاکی چمنی نیز جایگاه مورد نیاز خود را پیدا کند، البته در سال جدید سعی داریم زمین چمن هاکی را نیز راه‌اندازی کنیم و شاهد درخشش قهرمانان در این بخش نیز باشیم.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار