آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۴۹۳۶

سرمربی اسپانیایی سرمربی تیم ملی فوتبال می‌شود؟

رسانه قطری از نزدیک شدن مربی اسپانیایی به نیمکت تیم ملی ایران خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فدراسیون فوتبال کشورمان این روز‌ها در تلاش است تا جانشین کارلوس کی روش پرتغالی را روی نیمکت تیم ملی مشخص کند.

در همین رابطه گزینه‌های داخلی و خارجی متعددی را برای نشستن روی نیمکت تیم ملی ایران مطرح شد. یکی از نام‌های خارجی فلیکس سانچز اسپانیایی سرمربی سابق تیم ملی قطر است که موفق به قهرمانی آسیا با عنابی‌ها شده است.



در همین رابطه شبکه «شایفک» عربی مدعی شد فلیکس سانچز با فدراسیون فوتبال ایران توافقاتی را انجام داده و در یک قدمی نشستن روی نیمکت ایران به جای کارلوس کی روش پرتغالی است.

کارلوس کی روش بعد از جدایی از تیم ملی کشورمان راهی دوحه شد جانشین فلکس سانچز روی نیمکت تیم ملی قطر شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار