کد خبر:۱۰۶۵۱۰۱

باشگاه تراکتور: به خاطر حفظ جان به مسجد سلیمان نمی‌رویم

باشگاه تراکتور اعلام کرد که برای برگزاری دیدار هفته بیست و چهارم به مسجد سلیمان نخواهد رفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه تراکتور طی پیامی اعلام کرد: پیرو حواشی بازی دو تیم نفت مسجد سلیمان و نساجی مازندران در ورزشگاه بهنام محمدی که براساس مشاهده فیلم و شواهد موجود به سمت بازیکن تیم میهمان اشیای خطرناک و بُرَنده پرتاب شده است. باشگاه تراکتور برای حفظ جان و سلامتی اعضای تیم، در دیدار هفته بیست و چهارم مقابل نفت مسجدسلیمان از بازی در این ورزشگاه امتناع خواهد کرد.

علاوه بر بازیکنان بزرگ داخلی، تراکتور هشت مربی و بازیکن خارجی در استخدام خود دارد که حفظ امنیت آنان نیز بسیار حائز اهمیت و در اولویت است.

باتوجه به ضرورت حفظ امنیت اعضای تیم، تراکتور به هیچ عنوان در ورزشگاه بهنام محمدی به مصاف نفت مسجدسلیمان نمی‌رود و رونوشت این نامه به آقایان تاج رئیس فدراسیون و قنبرزاده نایب رییس و دبیرکل فدراسیون فوتبال، رییس کمیته انضباطی و همچنین استانداری خوزستان ارسال شده تا در اسرع وقت تصمیمات مقتضی در این رابطه اتخاذ نمایند.

پایان پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار