شیوع مجدد ویروس آنفلوانزای نوع A در انگلیس
کد خبر:۱۰۶۵۱۳

شیوع مجدد ویروس آنفلوانزای نوع A در انگلیس

سازمان جهانی بهداشت از انتشار مجدد ویروس آنفلوانزای نوع A در بسیاری از مناطق انگلیس خبر داد.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از یورونیوز، سازمان جهانی بهداشت طي بيانيه اي از انتشار مجدد ویروس آنفلوانزای نوع A در بسیاری از مناطق جهان بويژه مناطق گسترده اي از انگلیس خبر داد.

اين سازمان در بيانيه خود با اشاره به اينكه نگران شیوع مجدد این ویروس فراگیر در اروپاست، خاطرنشان کرد: این ویروس در سراسر انگلیس از سال گذشته تاکنون جان 27 نفر را گرفته است.

بر اين اساس، موارد ابتلا به آنفلوانزای حاد در انگلیس طی یک هفته دو برابر شده و هم اكنون تعداد افرادی که به علت ابتلاي مشکوک یا تایید شده به آنفلوانزا در انگلیس در بخش مراقبت های ویژه بستری شده اند، ‌به 460 مورد رسید که در مقایسه با یک هفته قبل بیش از دو برابر شده است.

اين در حالي است كه بر اساس آمار وزارت بهداشت، شمار بيماران بسيار بيشتر است؛ زيرا برخي افراد بدون مراجعه به پزشک و در منزل استراحت مي كنند. 

آنفلوانزای نوع A نخستین بار در مکزیک شناسایی شد و به شدت به امریکا، اروپا و سایر مناطق جهان شیوع یافت و جان هزاران نفر را گرفت./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار