کد خبر:۱۰۶۹۹۹
دارنده مدال برنز بازیهای آسیایی گوانگجو:
درخواست دوچرخه سواران از سازمان تربيت بدني داشتن يك پيست چوبي است
ورپشتي، عضو تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان نتایج به دست آمده رشته دوچرخه سواری در بازیهای آسیایی گوانگجو را با توجه به امکانات مطلوب دانست و گفت: درخواست دوچرخه سواران از سازمان تربيت بدني داشتن يك پيست چوبي است.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان در شانزدهمین دوره بازی های آسیایی 2010 گوانگجو توانست با تلاش فراوان سه مدال برنز را در مواد تیم اسپرینت، دور امتیازی و تایم تریل انفرادی کسب کند، که اگر از وجود یک پیست چوبی بهره می بردند و در زمان برگزاری رقابت ها با حوادث پیش آمده روبرو نمی شدند، قطعا تعداد و رنگ مدال ها تغییر می کرد.
تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان در دو بخش پیست و جاده در بازی های آسیایی 2010 گوانگجو، نتایج قابل قبولی را کسب کرد و حتی کسب 3 مدال برنز را نباید مبنی بر افت این رشته دانست؛ چرا که در این مسابقات رکوردهای به دست آمده نسبت به دوره گذشته رقابت ها که در دوحه قطر برگزار شد، بسیار بهتر بود.
ورپشتی، دارنده مدال برنز اين رقابت ها تصریح کرد: اگر رکابزنان چین، مالزی، ژاپن و کره در مسابقات گوانگجو توانستند در رشته دوچرخه سواری مقام ها و مدال های متعددی را کسب کنند، دلایل زیادی دارد که استفاده از پیست چوبی و اعزام به مسابقات برون مرزی متعدد، دلیل اصلی کسب این موفقیت ها است.
وی در پايان تصريح كرد: درخواست دوچرخه سواران از رئیس سازمان تربیت بدنی داشتن یک پیست چوبی است که با شناختی که از دکتر سعیدلو داریم این مهم انشاالله بزودی حل خواهد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰