اطلس لرزهخيزى کشور تهيه مىشود
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبکه خبر دانشجو»، رئيس پژوهشکده علوم زمين با اعلام اين خبر گفت: سازمان زمينشناسي و اکتشافات معدني کشور با تهيه اطلس لرزه خيزي ايران به دادههاي لازم براي مقابله با رويدادهاي طبيعي حاصل از پديدههاي زمين دست خواهد يافت.
منوچهر قرشي افزود: با توجه به اجراي برنامه هاي نوسازي و ايجاد صنايع و سازههاي بزرگ و کوچک، بررسيهاي لرزه شناسي کمک شاياني به طراحان سازههاي گوناگون و در نتيجه ايمني و پايداري سازهها خواهد کرد.
وي درادامه خاطرنشان کرد: با وجود لرزهخيزي بسيار بالاي ايران که هر ساله خسارات جاني و مالي گستردهاى را تحميل ميکند، هنوز مجموعه کاملي براي زمينلرزههاي کشور تهيه نشده است.
قرشي با تاکيد بر اهميت اطلس لرزهخيزي گفت: بدون تهيه اطلس لرزهخيزي، بررسيهاي لرزه شناسي و انجام برنامههاى مهندسي زمينلرزه و کاهش خطرات آن، مفهوم درستي ندارد.
رئيس پژوهشکده علومزمين در پايان تاکيد کرد: طرح اطلس لرزه خيزي ايران براي دوري از تکرار اشتباهات سازهاي و پهنههاي کاري و ناآرام زمين و به کار بردن نتايج به دست آمده در طراحي سازههاي جديد بسيار مفيد خواهد بود./انتهاي پيام/