در گفتگو با دانشجو
دانیالشه بخش: امیدوارم بهترین عملکرد را در مسابقات جهانی به نمایش بگذاریم / تغییر زمانی است که فرد جایگزین از قبلی بهتر باشد + فیلم
عضو تیم ملی بوکس ایران گفت: شرایط سختی داریم، اما در همین شرایط قول میدهیم که بهترین عملکرد را ارائه دهیم و مردم شریف ایران و خانواده بوکس را خوشحال کنیم، در قهرمانی جهان همه بزرگان جهان حاضرند، اما امیدواریم بهترین نتیجه را بگیریم.
دانیال شه بخش ملی پوش بوکس کشورمان در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، درخصوص آخرین شرایط اردو تیم ملی پیش از مسابقات جهانی گفت: تنها دو روز به رقابتهای قهرمانی جهان باقی مانده، خوشحالم که برای دومین مرتبه به این رقابتها میروم.
۲ سال پیش توانستیم نخستین مدال تاریخ ایران را در این رقابتها بگیریم و همین به ورزشکاران ما انگیزه زیادی داده است.
شرایط سختی داریم، اما در همین شرایط قول میدهیم که بهترین عملکرد را ارائه دهیم و مردم شریف ایران و خانواده بوکس را خوشحال کنیم، در قهرمانی جهان همه بزرگان جهان حاضرند، اما امیدواریم بهترین نتیجه را بگیریم.
معتقدم هرگاه تغییر صورت میگیرد باید کسی جایگزین شود که از نفر قبلی بهتر باشد، سرپرست فدراسیون از جنس همین رشته است و امیدوارم بتوانند به ما کمک بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.