آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۴۶۱

اکرم عفیف ۲ رقمی شد

مرد سال سابق آسیا شب گذشته موفق شد دهمین گل خود را در رقابت‌های این فصل لیگ ستارگان قطر به ثمر برساند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو  شب گذشته الدحیل در شرایطی در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و یکم لیگ ستارگان قطر میزبان السد بود که پیروزی در این دیدار قهرمانی آن‌ها را در فاصله یک هفته تا پایان رقابت‌ها قطعی می‌کرد، اما السدی‌ها با نتیجه سه بر یک پیروز شدند تا تعیین قهرمان به هفته پایانی موکول شود.

دو تیم در شرایطی برابر هم قرار گرفتند که تا پیش از دیدار الدحیل با ۴۴ گل زده، بهترین خط حمله لیگ ستارگان را در اختیار داشت، اما پس از پایان این مسابقه با نتیجه سه بر یک، تعداد گل‌های زده هر دو تیم به ۴۵ رسید تا به صورت مشترک در صدر هجومی‌ترین تیم‌های لیگ قرار بگیرند.

نکته جالب اینکه گل دوم السد در این دیدار توسط اکرم عفیف و در شرایطی که پاس عمقی بغداد بونجاح او را در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان حریف قرار کرده بود به ثمر رسید تا او دهمین گل فصل خود را ثبت کند.

اکرم عفیف که در طول این فصل چهار پاس گل نیز داده است، در شرایطی به درخشش خود در ترکیب تیم پرستاره السد ادامه می‌دهد که با وجود اینکه این تیم قطری شانسی برای قهرمانی ندارد، اما او همچنان یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان این تیم محسوب می‌شود.

عفیف که در سال ۲۰۱۹ به عنوان مرد سال آسیا انتخاب شد، تا سال ۲۰۲۵ با السد قرارداد دارد و باید دید در سال‌های آینده می‌تواند درخشش خود را در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هم تکرار کند یا خیر؟

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار