کد خبر:۱۰۷۶۴۰۲

استقلال همچنان به دنبال مجوز حرفه‌ای

باشگاه‌هایی که مجوز نگرفتند، ۵ روز کاری فرصت اعتراض دارند تا در کمیته استیناف تشکیل پرونده شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کمیته صدور مجوز باشگاهی فدراسیون فوتبال امروز نتایج بررسی مدارک باشگاه‌ها را بررسی و نتیجه آن را اعلام خواهد کرد. 

با اعلام مصطفی زارعی، مسئول صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال ایران، کمیته بدوی مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها امروز (یکشنبه) آخرین بررسی‌های لازم درباره مدارک ارسالی باشگاه‌های فوتبال را انجام داده و قرار است در این راستا تا آخر وقت امروز، آرای صادر شده اعلام شود. 

طبق اخبار رسیده، مجوز حرفه‌ای پرسپولیس تایید شده ولی باشگاه استقلال موفق به اخذ مجوز حرفه‌ای نشده است. باشگاه‌هایی که مجوز نگرفته‌اند، به مدت ۵ روز کاری فرصت اعتراض دارند تا در کمیته استیناف تشکیل پرونده شود. 

هر باشگاهی که موفق به اخذ مجوز حرفه‌ای نشود، نمی‌تواند در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشد. پیش از این گمانه‌زنی‌ها حاکی از حذف استقلال از آسیا بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار