آمریکا، رکورددار شهریه های کمرشکن دانشگاهی
کد خبر:۱۰۷۷۰۲

آمریکا، رکورددار شهریه های کمرشکن دانشگاهی

شهریه های دانشگاهی در آمریکا بین 5 هزار تا 43 هزار دلار در سال بوده كه همين امر، آمریکا را رکورددار جهانی برای شهریه های کمرشکن دانشگاهی كرده است.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، دانشجویان آمریکایی برای پرداخت شهریه های دانشگاهی خود با مشکلات زیادی مواجه هستند؛ شهریه های دانشگاهی در آمریکا بین 5 هزار تا 43 هزار دلار در سال است.
 
دانشجویان آمریکایی پس از فارغ التحصیلی نیز با کابوس هولناک بازپرداخت وام های دانشجویی مواجه می شوند.
 
دانشجویان آمریکایی حدود 850 میلیارد دلار شهریه دانشگاهی را به دانشگاه های محل تحصیل خود بدهکارند؛ این رقم از کل بدهی های مردم آمریکا به کارت های اعتباری شان بیشتر است.
 
با توجه به اینکه میزان بدهی دانشجویان آمریکایی به خاطر وام های دانشجویی و شهریه های عقب افتاده به 850 میلیارد دلار رسیده است با مقایسه این رقم با 20 سال قبل می توان دریافت که در فاصله دو دهه، بدهی دانشجویان آمریکایی 1100 درصد افزایش یافته و یا 11 برابر شده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار