تشكيل وزارتخانه ورزش و جوانان به ضرر دولت و ورزش است
کد خبر:۱۰۷۷۳۸
آيت اللهي در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

تشكيل وزارتخانه ورزش و جوانان به ضرر دولت و ورزش است

رئيس فدراسيون شنا ادغام سازمان تربيت بدني و سازمان ملي جوانان را به ضرر ورزش كشور دانست و گفت: با دولتي شدن ورزش نه تنها دولت متحمل هزينه‌هاي سنگين مي‌شود بلكه سير صعودي ورزش كشور متوقف مي‌شود.  
اميرحسين آيت اللهي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص ادغام سازمان‌هاي تربيت بدني و ملي جوانان اظهار داشت: در نامه سرگشاده‌اي كه همراه ساير روساي فدراسيون‌هاي كشور به لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي تقديم كرديم، عنوان شد كه براي ادغام اين دو سازمان بايد نكاتي مدنظر نمايندگان قرار گيرد و شرايط لازم و زمينه سازي مناسب براي اين كار انجام گيرد كه در مجموع اين مسئله صددرصد به ضرر ورزش كشور است.
 
وي در ادامه تصريح كرد: در حال حاضر 50 فدراسيون و بيش از 1500 هيئت ورزشي در حال فعاليت هستند كه افزودن آنها به بدنه دولت هزينه‌هاي اضافي را به آن تحميل مي كند.
 
رئيس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلوي كشورمان سازمان تربيت بدني را براي برآورده كردن خواسته‌هاي نمايندگان مجلس و نظارت آنها بر عملكرد فدراسيون‌ها كافي دانست و عنوان كرد: مشكلي كه پس از تصويب ادغام سازمان تربيت بدني و سازمان ملي جوانان دامن گير فدراسيون‌ها خواهد شد، عدم مغايرت دولتي بودن ورزش با اساسنامه‌ كنفدراسيون‌ها و فدراسيون‌هاي جهاني است.
 
آيت اللهي هدف اهالي ورزش و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي را بالا بردن اقتدار كشور در زمينه ورزش دانست و خاطرنشان كرد: از آنجا كه وظيفه نمايندگان گام برداشتن در جهت خواسته‌هاي مردم است و با توجه به درخشش ورزشكاران ايران در مسابقات آسيايي و پاراآسيايي و روند رو به رشد ورزش كشور با حضور دكتر سعيدلو، اميدوارم تامل بيشتري در اين زمينه داشته باشند تا با كمك آنها ورزش كشور به روند صعودي خود ادامه دهد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار