نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به تلاشهاي خاتمي براي بازگشت به صحنه سياسي كشور گفت: خاتمي به عنوان يكي از متهمان اصلي فتنه 88 يا خود را به فراموشي زده يا اينكه شعور ملت را به سخره گرفته است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عليرضا زاكاني امروز در نطق ميان دستور با اشاره به سالروز حماسه 9 دي اظهار داشت: 9 دي روز تجليل اراده ملت ايران براي استمرار حيات طيبه نظام اسلامي و روز بيعت با رهبر معظم انقلاب و اعلام پايبندي به آرمانهاي حضرت امام (ره) و نفي هرگونه سلطه خواهي و در يك كلام قيام هوشمندانه ملت مسلمان ايران بر عليه فتنه و فتنهگران بود.
وي افزود: فتنهگران آمدند تا با نفي انگيزه الهي، وحدت كلمه و جعل اتهامات بي اساس آبروي نظام اسلامي را ببرند و حيثيت مردمسالاري ديني را بر باد دهند؛ لذا 9 دي فرصتي براي بازخواني پرونده فتنهگران و عبرتي براي امروز و فردا است.
نماينده مردم تهران ادامه داد: ميرحسين موسوي مدعي بود كه آمده با دروغگويي و يكدندگي در مديريت اجرايي برخورد كند و خود را ميداندار سالهاي خون و جهاد و صاحب دولت دوران 8 ساله دفاع مقدس و مريدي از مريدان دلباخته امام معرفي ميكرد اما به گواه ايام گذشته گفتهها و رفتارها و اعمال وي خلاف ادعاي وي بود تا جايي كه در آخرين بيانيه خود ضمن دميدن در شيپور فتنهگري از امام نيز گذشت.
زاكاني خاطرنشان كرد: بيانيههاي موسوي نشان داد كه براي اين فرد و همفكرانش تفكرات بنيانگذار انقلاب اسلامي ابزاري بيش نيست كه با فرصتطلبي ميتوان از آن استفاده كرد و در صورت ضرورت نيز از آن عبور كرد و حتي انديشههاي اسلامي را نيز تخطئه كرد.
وي در ادامه نطق خود اظهار داشت: فراموش نميكنم كه براي انجام ماموريتي از سوي رئيس مجلس به همراه ابوترابيفرد، عباسپور، كاتوزيان، نادران و جلالي با هاشمي رفسنجاني روز 26 خرداد سال 88 ديدار داشتيم كه در آن جلسه هاشمي رفنسجاني گفت كه در صبح 23 خرداد يعني روز بعد از انتخابات خاتمي تماس گرفت و گفت كه با آقاي سيدحسن خميني و ميرحسين موسوي قصد ديدار را دارند كه من گفتم جلسه مجمع تشخيص مصلحت است و به همين دليل موسوي، خاتمي و سيدحسن خميني هنگام ظهر به دفتر آمدند.
نماينده مردم تهران افزود: هاشمي گفت كه خواسته اين سه فرد ابطال انتخابات بود و راههاي قانوني را نيز قبول نداشتند، البته موسوي غير از ابطال انتخابات مطالب ديگري را نيز مطرح كرده بود.
زاكاني اظهار داشت: جلسه ياد شده زماني برگزار شد كه هنوز آراي انتخابات در حال شمارش بود و نتيجه انتخابات مشخص نشده بود و اين مواضع نشانگر ادعاي فتنهگرايانه موسوي در مصاحبه با تايمز لندن يك روز قبل از برگزاري انتخابات است.
وي با بيان اينكه مطالبه بيدليل ابطال انتخابات و نفي قانونمداري از سوي موسوي نشانگر بطلان ادعاي اين فرد بود، ادامه داد: البته تكليف موسوي و جرائمش معلوم است اما اخيرا خاتمي در ديدار با اقليتيهاي مجلس براي بازگشت به صحنه سياسي كشور پيش شرطهايي را بيان كرده كه اين مسئله جاي تعجب دارد.
اين نماينده مجلس اظهار داشت: خاتمي به عنوان يكي از متهمان اصلي فتنه 88 اينگونه با فرار به جلو يا خود را به فراموشي زده و يا شعور ملت مسلمان ما را به سخره گرفته است.
زاكاني تصريح كرد: افسوس كه همه دورانديشي و خيرخواهي رهبر انقلاب توسط فتنهگران ناديده گرفته شد و فتنهگران تنها به دنبال خواسته بيگانگان رفتند.
وي با بيان اينكه جذب حداكثري خواسته نظام و رهبري است، خاطرنشان كرد: اعمالي كه فتنهگران انجام دادند، آتش زدن به همه داشتههاي ملت و ياري رساندن به جبهه كفر و نفاق در مقابله با انقلاب اسلامي بود؛ لذا راه بازگشت جز توبه به درگاه الهي و عذرخواهي رسمي از رهبر معظم انقلاب و ملت مسلمان ايران و محكوميت جنايات فتنهگران و مرز بندي شفاف با دشمنان انقلاب و پاسخگويي به جرائم اتفاق افتاده و خسارتهاي مادي و معنوي در دادگاه صالحه نيست.
دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در پايان تأكيد كرد: تا روزي كه احدي از فرزندان امام(ره) زنده باشد، فتنهگران به خواستههاي خود نميرسند./انتهاي پيام/