کد خبر:۱۰۷۸۴۱۰
فینال جام حذفی

گزارشگر دربی 101 مشخص شد

برنامه «فوتبال برتر» در فینال جام‌حذفی و صدویکمین شهرآورد تهران، چهارشنبه ـ ۱۰ خرداد ماه ـ حوالی ساعت ۱۹ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

به گزارش گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بنا بر اعلام میثم فضلعلی، مدیر گروه ورزش شبکه سه ویژه برنامه «فوتبال برتر» همزمان با پخش صدویکمین شهرآورد پایتخت، چهارشنبه دهم خرداد از حوالی ساعت ۱۹ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

اجرای این برنامه توسط محمدرضا احمدی، با حضور محمد فنایی، حمید استیلی و هادی طباطبایی از پیشکسوتان داوری و فوتبالی، با تولید و پخش آیتم‌های مختلفی در استودیوی «فوتبال برتر» همراه خواهد بود.

بازی تیم‌های پرسپولیس و استقلال نیز که در قالب فینال جام حذفی برگزار می‌شود، توسط ۱۲ دوربین HD پوشش و از ساعت ۱۹ و ۴۵ و با گزارش پیمان یوسفی، به صورت مستقیم و با صدای استریو از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار