کد خبر:۱۰۷۹۲۵
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز:
مسئولان از بازگشت سفیر انگلیس به ایران جلوگیری کنند
دانشجویان بسیجی دانشگاه شهید چمران اهواز در پی دخالتهای گسترده دولت انگلیس در امور کشور با صدور بيانيهاي خواستار قطع یا کاهش محسوس ارتباط ایران با انگلستان و جلوگیری از بازگشت سفیر هتاک انگلستان به این مرز و بوم شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اهواز، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در اين بیانیه اعلام کرده است: پس از گذشت 32 سال از انقلاب شکوهمند ملت مسلمان ایران شاهد آنیم که روباه پیر و سرسلسله استعمار جهانی، انگلیس خبیث، این عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را برنتافته و بیش از پیش با کینه توزی و از روی عقده چندین ساله به تحقیر مردم شریف ایران اسلامی روی آورده است.
این بیانیه می افزاید: اخیراً نیز شاهد آن بودیم که سایمون گس، سفیر انگلیس به بهانه روز جهانی حقوق بشر، ایران اسلامی را به نقض حقوق بشر متهم کرده و فتنه فتنه گران را شجاعتی قابل تحسین خوانده است؛ این در حالی است که اهانت ها و اقدامات تخریبی وی به این منحصر نشده و پیش از این نیز به موضع گیری علنی در قبال برنامه های صلح آمیز هسته ای ایران پرداخته و از تشدید تحریم ها علیه ایران دفاع کرده است تا آنجا که ملکه انگلستان از اقدامات گس به وجد آمده و همزمان با آغاز سال نو ميلادي، در اقدامي تأمل برانگيز لقب «سر» را به وی اهدا کرده است.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در اين بيانيه با اعلام اینکه وقت آن رسیده که وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به آرمان های الهی خمینی کبیر (ره) بازگردد و در روابط کشور با این دشمن علنی اسلام و مسلمین تجدیدنظر کند، اضافه كرده است: معیار و ملاک ادامه روند ارتباط با انگلستان برای مسئولان کشور چیست؟ مگر امام راحل نفرمودند که «آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر»، آیا دشمنی دیرینه انگلستان با ایران، خصوصاً پس از انقلاب شکوهمند اسلامی برای دستگاه دیپلماسی کشورمان محرز نشده است؟
دانشجویان بسیجی در اين بيانيه آورده اند: آیا پاسخ شایسته و عزتمندانه وزارت امور خارجه ایران در مورد اظهارات توهین آمیز سفیر انگلستان، دخالتهاي گسترده دولت انگليس در فتنه 88، سازماندهی نرم جریانات علیه جمهوري اسلامی، پشتيباني انگلستان از عوامل فتنه، تبديل شدن لندن به پايگاه فعاليتهاي ضدانقلاب و فراريان قبل و بعد از فتنه 88، نقش ويژه نماينده انگليس در شوراي امنيت سازمان ملل براي تصويب قطعنامههاي ضدايراني و اعمال تحريمها عليه كشورمان و همكاري سازمان جاسوسي MI6 با سرويسهاي سيا و موساد در ترور دانشمندان هستهاي ايران، فقط احضار سفیر این کشور و تسلیم مراتب اعتراض دستگاه دیپلماسی ایران به وی است؟
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در اين بيانيه همصدا با ملت مسلمان ایران و پیرو منویات حضرت خامنه ای و آرمان های امام خمینی (ره)، خواستار قطع یا کاهش محسوس ارتباط ایران با انگلستان و جلوگیری از بازگشت سفیر هتاک انگلستان به این مرز و بوم شده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰