آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۹۵۹۶

یحیی ۲ لژیونر و ۲ بازیکن خارجی با کیفیت می‌خواهد

گل‌محمدی در نقل و انتقالات تابستانی دو لژیونر و ۲ بازیکن خارجی با کیفیت برای موفقیت در آسیا درنظر گرفته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در جلسه امروز عنوان شد که هیات مدیره راهکاری برای ماندن دستیاران خارجی در نظر بگیرد.
برخلاف شایعات سرمربی پرسپولیس لیست بلند بالایی به باشگاه نداده و هفته آینده پس مجمع عمومی،مذاکرات درویش و گل‌محمدی برگزار می‌شود.
گفته می‌شود ،سرمربی پرسپولیس در گفت‌گویی با نزدیکانش اعلام کرده تغییراتی زیادی در تیمش نخواهد داشت و حفظ شاکله اصلی تیم و کادر فنی استراتژی یحیی برای نقل و انتقالات خواهد بود.
شواهد حاکی از آن است گل‌محمدی در نقل و انتقالات تابستانی دو لژیونر و ۲ بازیکن خارجی با کیفیت برای موفقیت در آسیا درنظر گرفته است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار