کد خبر:۱۰۷۹۶۸۱

عامل مهم در عدم تمدید قرارداد ساپینتو و پاسخ جالب مربی پرتغالی به پیشنهادات داخلی

سرمربی پیشین استقلال پاسخ جالبی را به چند پیشنهاد داخلی داده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالیکه مدیریت باشگاه استقلال روی ادامه همکاری با ریکاردو ساپینتو نظر داشت و حتی منتظر پاسخ نهایی او بود، مربی پرتغالی روز گذشته خداحافظی خودش را به صورت رسمی اعلام کرد تا این همکاری به پایان برسد.

با وجود حرف و حدیث‌های زیادی که در خصوص جدایی ساپینتو از استقلال مطرح شده، یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در عدم بازگشت این مربی به ایران حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص اتفاقات دربی ۱۰۱ است.

حکم محرومیت ۴ ماهه ساپینتو آبی‌ها را تقریبا از حضور سرمربی در کل نیم فصل اول محروم می‌کرد به همین خاطر این مساله در تصمیم گیری او تاثیر گذار شد.

ساپینتو در این خصوص به یکی از دوستان خودش در ایران اعلام کرده این اتفاقات نشان می‌دهد نمی‌خواهند من در ایران کار کنم و من هم دوست ندارم ادامه حضورم باعث آسیب دیدن استقلال شود.

حتی ساپینتو در پاسخ به چند پیشنهاد داخلی اعلام کرده به احترام هواداران استقلال و رابطه‌ای که بین ما ایجاد شده، اگر روزی به ایران برگردم فقط در این تیم کار می‌کنم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار