آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۰۷۴۵

مهاجم تیم ملی اسپانیا در آستانه پیوستن به الشباب

روزنامه اسپورت ۲۴ عربستان تاکید کرد که مهاجم اتلتیکو مادرید به الشباب نزدیک شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم های عربستانی در تابستان سال جاری به دنبال جذب بهترین بازیکنان فوتبال جهان هستند.

حضور کریستیانو رونالدو در النصر و کریم بنزما در الاتحاد باعث شده است تا نگاه به لیگ عربستان متفاوت شود.

این بار الشباب برای تقویت خط حمله خود روی یک مهاجم بزرگ و نام آشنا دست گذاشته است. طبق اعلام روزنامه اسپورت ۲۴ آلوارو موراتا به الشباب نزدیک شده است و این احتمال زیاد است که او به زودی راهی عربستان شود تا قرارداد خود را نهایی کند.

موراتا در اتلتیکو مادرید بازی می کند و در فصلی که گذشت در ۴۵ بازی موفق شد که ۱۵ گل برای تیم به ثمر رساند و سه پاس گل هم بدهد. او تا سال ۲۰۲۴ با تیم قرارداد دارد و باید دید که قراردادش را تمدید می کند یا راهی لیگ عربستان می شود.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار