بهادری جهرمی: شروع کار دولت سیزدهم مدیریت بحران بود و تورم سه رقمی پیش بینی شده بود / در سالی که نرخ تورم جهانی سه چهار برابر بود تورم ما کاهشی شد

سخنگوی دولت در همایش «روایتگران پیشرفت» و در جمع اعضای هئیت علمی در دانشگاه باهنر کرمان: ما در حوزه کادرسازی، شناسایی کادر و حمایت از مدیران انقلاب ضعیف عمل کردیم. معتقدم که در انتصابات ضعف‌هایی داشتیم، اما اگر از همین بعضا افراد ضعیف حمایت کنیم بسیاری از ضعف‌ها جبران می‌شود. شهریور ۱۴۰۰ که دولت کار را دست گرفت روزی ۷۰۰ نفر از کرونا فوت می‌کردند و تورم ۵۹ درصد بود که رکورد تورمی تاریخ ۷۰ ساله ایران بود. تورم تولید کننده ما هم اکنون ۳۷ درصد است و تورم مصرف کننده نیز در آینده نزدیک کاهش پیدا خواهد کرد.
کد خبر:۱۰۸۱۲۶۲
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار