به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جلسه علنی امروز (سهشنبه ۱۱ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.
دستورکار این جلسه به شرح زیر است:
سوال احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد و تعدادی دیگر از نمایندگان از وزیر ورزش و جوانان
گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نحوه اجرای «طرح دارویار»
گزارش نهایی کمیسیون صنایع و معادن در مورد تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت فولاد مبارکه اصفهان
گزارش کمیسیون عمران در مورد فروریزش ساختمان متروپل آبادان
گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح دوفوریتی شفافیت قوای سه گانه و دستگاههای اجرایی و سایر نهادها (اعاده شده از شورای نگهبان)
گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح یک فوریتی نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس (اعاده شده از شورای نگهبان)
ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی
گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران
انتخاب یک نفر از کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیطزیست جهت عضویت در شورای عالی حفاظت محیط زیست
انتخاب دو نفر از کمیسیون صنایع و معادن جهت عضویت در شورای عالی استاندارد
بسیاری از کارشناسان و جامعه شناسان معتقدند نوجوانان سالهاست که در حوزههای مختلف و در ابعاد گوناگون مورد توجه لازم قرار نگرفته اند و متولیان امر نیز آنطور که باید و شاید در این خصوص اقدامی را در دستور کار قرار نداده اند.
هرچند که از مجلس نهم نمایندگان پیگیر تشکیل فراکسیون کودک و نوجوان بودند و مرتبا با این قشر و فعالان این حوزه جلسه داشتند اما به این حال همچنان مطالبات مختلف و مهمی مطرح است که بسیاری از کارشناسان و حتی نمایندگان مجلس بر این باورند که رفع این مطالبات باید در دستور کار قرار میگرفت.
حالا نمایندگان در مجلس یازدهم استفاده از ظرفیت نخبگان، جوانان و اقشار مردم را از برنامههای مجلس یازدهم برای حل معضلات اقتصادی و تحقق عدالت در دستور کار خود قرار دادند.
در همین زمینه به سراغ یکی از نمایندگانی رفتیم که از ابتدای مجلس یازدهم به عنوان یکی از نمایندگان پیگیر در این حوزه شناخته میشد.
این نماینده در این گفتوگو اعلام میکند که مجلس به دنبال این است که شورایی برای بررسی مسائل نوجوان در سطح کلان ایجاد شود.
عباس مقتدایی، نماینده مردم اصفهان که نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز هست، معقتد است که برخی وظیفه خود را رها کرده اند و به کارهای دیگری می پردازند.گرچه عده ای با اینکه وظیفه دارند، ولی مطالبه نمی کنند و مشغول مباحث دیگری هستند، ولی ما در مجلس این موضوع را مطالبه کرده ایم و پیگیریم.
وی البته ضمن اشاره به نظارت جدی بر ترک فعل ها و در صورت لزوم مکاتبه با قوه قضائیه و معرفی افراد، مطرح میکند که «ما شاهد ضعف عملکرد در حوزه جوانانوزارت ورزش و جوانانهستیم و در این نظرات لازم را نیز اخذ کرده ایم و مستندات وزارت ورزش و جوانان هم بررسی کرده ایم. آنگونه که باید و شاید متاسفانه اهتمام لازم در حوزه جوانان وجود نداشته است و مصمم به پیگیری موضوع هستیم.»
مقتدایی، نماینده مردم اصفهان درمجلس شورای اسلامی طی گفتوگویی تفصیلی به بیان مجموعه عملکرد مجلس یازدهم در حوزه نوجوانان پرداخت.
مشروح این گفتوگو در بخش زیر آمده است:
سوال: آقای دکترعده ای که مخالف پیگیری مسائل نوجوانان هستند، می خواهند مطالبه بحق رسیدگی به نوجوانان را منحرف کنند و این موضوع را بگونه ای عنوان می کنند که یک شورای نوجوانان الان وجود دارد و شورای جوانان هم وجود دارد و مجلس خواهان ادغام این دو موضوع است، در این خصوص توضیح میفرمایید.
مقتدایی: از ابتدای آغاز بکار مجلس یازدهم این مسئله را مدنظر داشتیم که مطالبات اقشار مختلف می بایست در مجلس شورای اسلامی بررسی شود و مجلس نسبت به پیگیری مطالبات اقشار و اصناف مختلف پیگیری لازم را در دستور کار داشته باشد.
نوجوانان یکی از اقشار مهم جامعه هستند که تاکنون آنگونه که باید و شاید مورد توجه متولیان امر قرار نگرفته اند. مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بارها بر اهمیت این قشر آینده ساز تاکید داشته اند و اخیرا در سخنرانی مهم، ایشان فرمودند:« یک روی دیگرِ این صفحه هم این است که در کشور ما در کمترزمانی جوانها و نوجوانهای ما این جور مورد تهدید و تهاجم فکری و اخلاقی قرار داشتند. البتّه در دوران حکومت پهلوی، این تهاجم از سوی خود مسئولین کشور به وجود میآمد [امّا] امروز از سوی بیگانگان، از سوی دشمنان، از سوی منحرفین این تهاجم وجود دارد.»
*مکاتبه مجلس با رئیس جمهور برای نوجوانان
پس از جلسات مختلف با فعالان این عرصه و مخصوصا خود نوجوانان، مکاتبه ای با رئیس جمهور و دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگیانجام دادم که نیاز است شورایی مخصوص نوجوانان شکل گیرد و بگونه ای تدبیر شود که مباحث نوجوانان در سطح کلان بررسی شود.
سوال: آیا تاکنون شورایی در این باره تشکیل شده بود؟
مقتدایی: خیر، همانگونه که مردم و رسانه ها مستحضرند، تاکنون ما شورایی مخصوص نوجوانان نداشتهایم و اصلا شورایی تحت عنوان بررسی مسائل نوجوانان وجود ندارد.
آقای رئیس جمهور نامه را به وزیر ورزش و جوانان ارجاع دادند و معاون جوانان وزیر طی نامه ای اعلام نمود که ما در این زمینه اختیاری نداریم و شورای عالی آموزش و پرورش می بایست این مبحث را بررسی کند. بنده نامه ایشان را به معاونت قوانین مجلس ارجاع دادم و خواستار اعلام نظر شدم که معاونت مذکور با بررسی ادله ایشان و بررسی قوانین و مقررات، نظر ایشان را رد کردند.
*تذکر چندباره مجلس به دولت برای تشکیل شورای عالی نوجوانان
در همین راستا تذکری به همراه 35 نفر از همکارانمان در مجلس با عنوان« ضرورت تشکیل شورای عالی برای بررسی مسائل نوجوانان به قشری پر اهمیت و آینده ساز» دادیم. معاون امور مجلس رئیس جمهور نیز این نامه را به وزیر ورزش و جوانان ارجاع دادند.
در همین راستا با مرکز پژوهش های مجلس، معاونت قوانین مجلس، معاونت حقوقی رئیس جمهور و.. مذاکراتی داشتیم و نظر این مراجع نیز اخذ شد. همه بر تشکیل شورایی جهت بررسی مسائل نوجوانان تاکید داشتند.
کشورهای غربی و دشمنان جمهوری اسلامیبه صورتهمه جانبه سعی دارند که نوجوانان ما را مطابق با میل خودشان تربیت کنند و به مسیر مدنظر دیدگاههای غربی هدایت کنند. اصل مساله این است که نباید زمان را از دست داد و می بایست شورایی جهت تصمیم گیری و برنامه ریزی برای قشر نوجوان در سطح کلان تشکیل شود. این شورا می تواند شورای مستقل نوجوانان باشد و یا می تواند ذیل ساختار مشابهی همچون شورای عالی جوانان این کار را انجام دهد. البته رئیس جمهور و رئیس دفتر ایشان طی دو نامه نظر مبنی بر قرار گرفتن ذیل شورای عالی جوانان را به وزیر ورزش و جوانان تاکید داشته اند. رئیس جمهور می تواست در همان ابتدا نامه را به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع دهد، ولی صلاح دیدند این موضوع توسط وزارت ورزش پیگیری شود.
سوال: این پیگیریها به کجا رسید؟
مقتدایی: بنده با شورای عالی انقلاب فرهنگی که متولی اصلی این کار هست، مذاکرات متعددی داشتم. دیدگاه شورا این بود که یکی از ارگانها (به طور مشخص وزارت ورزش و جوانان)، می بایست طی نامه ای این پیشنهاد و یا مصوبه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کنند و سپس شورا در این زمینه ورود، بررسی و اقدام لازم را انجام دهد. یعنی مقدمه این کار این است که وزارتخانه پیشنهاد لازم را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال نماید.
بر اساس اخبار واصله معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان اصرار داشته که این موضوع ذیل شورای عالی آموزش و پرورش است و باید در آن شورا بررسی شود. در حالیکه معاونت قوانین این نظر را صحیح ندانست و در جلسات متعدد بنده با فعالان عرصه نوجوان، از این اظهارنظر گلایه مند بودند. اما با این حال به ما اطلاع دادند که وزیر ورزش دستور لازم را داده و این موضوع را جهت انجام به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داده است. که به طور مثال می شود با توجه به نزدیکی و شباهت ساختار شورای عالی جوانان، می شود ذیل این شورا، شورای نوجوانان برگزار و تصمیمات لازم را اتخاذ کند. همچنین می شود شورایی مختص نوجوانان تشکیل شود.
*درگیر بروکراسی های غیر معقول اداری نمیشویم
به هیچ عنوان درگیر بازی با کلمات شدن و بروکراسی های غیر معقول سیستم اداری نمی شویم و خواستار توجه متولیان امر به نوجوانان هستیم. به طور مشخص هم دولت این موضوع را به وزیر ورزش محول کرده است و ایشان هم مثل اینکه در این خصوص با شورای عالی انقلاب فرهنگی مکاتبه داشته اند و کار در جریان است.
سوال: اساساً خود نوجوانان هم برای این مطالبه به شما مراجعه میکنند؟ و اینکه امکان طرح مطالبه آنها در مجلس به صورت مستقیم فراهم شده است؟
مقتدایی: بله یکی از نوجوانان با من تماس گرفت و گفت عده ای که مخالف پیگیری مسائل نوجوانان هستند، می خواهند این مطالبه را منحرف کنند و این موضوع را بگونه ای عنوان می کنند که یک شورای نوجوانان الان وجود دارد و شورای جوانان هم وجود دارد و مجلس خواهان ادغام این دو موضوع است. به این نوجوان عزیز گفتم این تفسیرهای غلط و ناصواب را جدی نگیرید و چیزی که نظر همه دلسوزان حوزه نوجوان است، این است که شورایی برای بررسی مسائل نوجوان در سطح کلان ایجاد شود.
سوال: اما شنیده شده برخی افراد می خواهند مبحث شورای عالی نوجوانان را به حاشیه ببرند.
مقتدایی: به بنده منتقل شد که برخی از این افراد مطرح کرده اند که «به دلیل بر زمین ماندن مطالبات جوانان از جمله در حوزه اشتغال، مسکن، ازدواج و... اضافه کردن قشری جدید سبب تشدید این مشکلات و ایجاد موانع جدید برای حل این موضوعات خواهد شد.».این استدلال مبنی بر این است که وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان اقدام موثری نداشته و نتوانسته مطالبات جوانان را پیگیری کند. این استدلال به تعبیری مبنی بر این است که دولت و وزارت ورزش در حل و پیگیری مطالبات جوانان نیز مانده اند و اقدامی نکرده اند و نه تنها توان لازم را در حوزه جوانان را ندارند، بلکه توان پیگیری موارد دیگر را نیز ندارد. نکته بسیار حائز اهمیت این است که وقتی بنده از آن وزارتخانه سوال کردم که چرا جهت پیگیری مطالبات جوانان شورای عالی جوانان را به صورت منظم و مرتب برگزار نمی کنید، به بنده پاسخ داده اند که «تشکیل جلسات شورای عالی جوانان در مواردی که نیاز به سیاستگذاری یا وضع مقررات مورد نیاز باشد، بنا به ضرورت تشکیل می شود». بنابراین آن افرادی که آن استدلال را آورده اند می بایست به وظیفه خود عمل کنند و از وزارتخانه مطالبه کنند که آیا همچنان موضوع اشتغال، مسکن، ازدواج را ضرورت نمی داند، که جلسات را منظم و مرتب برگزار نمی کند. برخی وظیفه خود را رها کرده اند و به کارهای دیگری می پردازند.گرچه عده ای با اینکه وظیفه دارند، ولی مطالبه نمی کنند و مشغول مباحث دیگری هستند، ولی ما در مجلس این موضوع را مطالبه کرده ایم و پیگیریم.
سوال: پس با این تفاسیر در این حوزه ترک فعل صورت گرفته است.
*شاهد ضعف عملکرد در حوزه جوانان هستیم
مقتدایی: بله، ما ضمن نظارت جدی بر ترک فعل ها و در صورت لزوم مکاتبه با قوه قضائیه و معرفی افراد، اعلام میکنیم که شاهد ضعف عملکرد در حوزه جوانان وزارت ورزش و جوانان هستیم و در این مورد نظرات لازم را نیز اخذ کرده ایم و مستندات وزارت ورزش و جوانان را هم بررسی کرده ایم. آنگونه که باید و شاید متاسفانه اهتمام لازم در حوزه جوانان وجود نداشته است و مصمم به پیگیری موضوع هستیم.
* ابهام در مبالغ پرداختی به سمنهای جوانان
سوال: درخصوصشفافیتمبالغ پرداختی به سمن ها ابهاماتی مطرح شده، در این خصوص توضیحاتی میفرمایید.
مقتدایی: بیش از 50 نماینده مجلس به وزیر ورزش و جوانان تذکر لازم را داده اند و آقای وزیر می بایست به معاون جوانان خود رهنمود لازم را داشته باشد که این کار را در اسرع وقت انجام دهد. باید مشخص شود بودجه جوانان به طور دقیق در چه مسائلی صرف شده است و می بایست توزیع عادلانه حمایتها از سمن ها در دستور کار این وزارتخانه قرار می گرفته است.
*شکایت مجلس از وزیر ورزش و جوانان
سوال: گویا شکایتی هم در این باره از وزیر ورزش داشتهاید.
مقتدایی: بله؛ ما و جمعی از همکاران به واسطه ضعف عملکرد وزارتخانه در حوزه جوانان، از وزیر ورزش و جوانان شکایت کرده ایم و محورهای آن نیز مشخص و در رسانه ها نیز موجود است و آقای وزیر می بایست بزودی در کمیسیون فرهنگی حضور پیدا کنند و در صورت عدم اقناع، موضوع به صحن علنی و قوه قضائیه ارجاع می شود.
متولیان حوزه جوانان وزارت ورزش و جوانان، پیگیر تغییر بازه سنی جوانی بوده اند و این کار را نیز در شورای عالی جوانان انجام داده اند. شروع سن جوانی را از 15 به 18 تغییر داده اند و پایان سن جوانی را از 29 به 35 تغییر داده اند.
اخیرا برخی فعالان طی تماسی با بنده عنوان کردند که وزارت ورزش قصد داشته که کم کاری خود در حوزه جوانان و مبحث ازدواج و اشتغال را با این کار بپوشاند و این تغییر سن باعث تغییر آمارها شده است، که البته بنده در حال بررسی نظر این افراد هستم و بعد از بررسی کامل، می توانمآن رارد و یا تایید کنم.
سوال: از توضیحات شما بسیار سپاسگزاریم.
مقتدایی: سلامت باشید. من هم از شما ممنونم.
[snews] => [bimg] => 1371332_881.jpg [tmpl] => [sdate] => 14000218124909 [pdate] => 14000218124547 [udate] => 0 [sendby] => h.najjar [publishby] => h.najjar [updateby] => [service_id] => 6 [cat_id] => 21 [sec_id] => 109 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1081687 [title] => سومین کارت زرد مجلس به وزیر ورزش [pdate] => 14020329145334 [service_id] => 3 ) [1] => Array ( [id] => 995645 [title] => گزارشهای بهتآور ایرانشناسان از فاجعه اقتصادی پهلوی [pdate] => 14001121113248 [service_id] => 6 ) [2] => Array ( [id] => 932247 [title] => انتقاد نماینده ساوجبلاغ از سیاسیکاری دولت درباره معیشت مردم [pdate] => 14000218101934 [service_id] => 6 ) [3] => Array ( [id] => 931928 [title] => نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس: همه آزادگان جهان باید کالاهای رژیم صهیونیستی را تحریم کنند [pdate] => 14000216100451 [service_id] => 6 ) [4] => Array ( [id] => 931805 [title] => جوکار: از مصوبه انتخاباتی شورای نگهبان حمایت میکنیم [pdate] => 14000215143957 [service_id] => 6 ) [5] => Array ( [id] => 931747 [title] => ارجاع استنکاف دولت از اجرای قانون پتروپالایشگاههابه قوه قضائیه [pdate] => 14000215124337 [service_id] => 6 ) [6] => Array ( [id] => 931731 [title] => افشای پشت پرده انتشار فایل صوتی ظریف توسط مجلس [pdate] => 14000215122033 [service_id] => 6 ) [7] => Array ( [id] => 931643 [title] => عدم مسئولیتپذیری اسحاق جهانگیری درباره دلار 4200 تومانی [pdate] => 14000215090258 [service_id] => 6 ) [8] => Array ( [id] => 931630 [title] => بلبشوی لیست 14 نفره نامزدها در «ناسا» [pdate] => 14000215081334 [service_id] => 6 ) [9] => Array ( [id] => 931364 [title] => امیرآبادی: وزارت خارجه مجری خوبی برای اجرای سیاستهای نظام در «برجام» نبود [pdate] => 14000213144536 [service_id] => 6 ) [10] => Array ( [id] => 931269 [title] => کدام جاسوسان آمریکایی قرار است مبادله شوند؟ [pdate] => 14000213111106 [service_id] => 6 ) [11] => Array ( [id] => 931242 [title] => ارجاع شکایت نمایندگان از روحانی و نوبخت به قوه قضاییه [pdate] => 14000213095702 [service_id] => 6 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1081687 [title] => سومین کارت زرد مجلس به وزیر ورزش [pdate] => 14020329145334 [service_id] => 3 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 2 [relation_type] => 1 [order] => 1 [lead_img] => /files/fa/news/1402/3/29/1991450_270.png ) [1] => Array ( [id] => 931242 [title] => ارجاع شکایت نمایندگان از روحانی و نوبخت به قوه قضاییه [pdate] => 14000213095702 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [2] => Array ( [id] => 931643 [title] => عدم مسئولیتپذیری اسحاق جهانگیری درباره دلار 4200 تومانی [pdate] => 14000215090258 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [3] => Array ( [id] => 931805 [title] => جوکار: از مصوبه انتخاباتی شورای نگهبان حمایت میکنیم [pdate] => 14000215143957 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [4] => Array ( [id] => 931269 [title] => کدام جاسوسان آمریکایی قرار است مبادله شوند؟ [pdate] => 14000213111106 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [5] => Array ( [id] => 931364 [title] => امیرآبادی: وزارت خارجه مجری خوبی برای اجرای سیاستهای نظام در «برجام» نبود [pdate] => 14000213144536 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [6] => Array ( [id] => 931928 [title] => نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس: همه آزادگان جهان باید کالاهای رژیم صهیونیستی را تحریم کنند [pdate] => 14000216100451 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [7] => Array ( [id] => 931731 [title] => افشای پشت پرده انتشار فایل صوتی ظریف توسط مجلس [pdate] => 14000215122033 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [8] => Array ( [id] => 931747 [title] => ارجاع استنکاف دولت از اجرای قانون پتروپالایشگاههابه قوه قضائیه [pdate] => 14000215124337 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [9] => Array ( [id] => 931630 [title] => بلبشوی لیست 14 نفره نامزدها در «ناسا» [pdate] => 14000215081334 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [10] => Array ( [id] => 932247 [title] => انتقاد نماینده ساوجبلاغ از سیاسیکاری دولت درباره معیشت مردم [pdate] => 14000218101934 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [11] => Array ( [id] => 995645 [title] => گزارشهای بهتآور ایرانشناسان از فاجعه اقتصادی پهلوی [pdate] => 14001121113248 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) ) ) [media] => Array ( ) [view_images] => Array ( [bimg] => /files/fa/news/1400/2/18/1371332_881.jpg ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( [0] => Array ( [tag] => مجلس شورای اسلامی [id] => 2759976 [tag_id] => 1097 ) [1] => Array ( [tag] => وزیر ورزش [id] => 2759977 [tag_id] => 110 ) [2] => Array ( [tag] => شورای عالی جوانان [id] => 2759978 [tag_id] => 156580 ) ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( ) [comments_stats] => Array ( ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو حجتالاسلام سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی از سوال خود به همراه تعدادی از نمایندگان مجلس از سجادی وزیر ورزش خبر داد.
وی با اشاره به اینکه ۵ سوال از وزیر مطرح شده است، افزود: متأسفانه بودجه کشتی در شأن این ورزش پرافتخار و ملی ما نیست، چراکه کشتی به عنوان یک ورزش در کشور ما محسوب نمیشود، بلکه به عنوان یک هویت و جزئی از ایران است و مانند خیلی از چیزها که به نام ایران ثبت شده است، کشتی را نیز در دنیا با نام ایران میشناسند.
به گزارش فارس، متن کامل سوال نماینده فلاورجان و تعدادی از نمایندگان مجلس از وزیر ورزش به شرح زیر است:
۱- علت و نحوه انعقاد قرارداد با شرکت متعلق به رژیم غاصب اسرائیل برای کمک داور ویدئویی چیست؟ علیرغم تاکیدات صریح مقام معظم رهبری درباره پروژه نفوذ، چرا در این قرارداد به این مسائل امنیتی بی توجهی شده است؟
مذاکرات پنهانی و در نهایت باز کردن پای عوامل یک شرکت متعلق به رژیم صهیونیستی (که قطعیت اصلیت صهیونیستی این شرکت به تایید مراجع مرتبط رسیده است) به میهن مان به منظور بهره مندی از تجهیزات کمک داور ویدیویی و عدم مراقبت و اخذ مجوزهای لازم از نهادهای ذیصلاح اطلاعاتی و امنیتی کشور جای تاسف دارد.
دشمنیها و اعمال خرابکارانه رژیم غاصب صهیونیستی بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سالهاست ادامه داشته که در راس آن شهادت مظلومانه دانشمندان هستهای کشور و استفاده از ویروسهایی نظیر استاکس نت از جمله این تحرکات وحشیانه و کور علیه مردم مان میباشد که در تمامی آنها وجود پروژه نفوذ که در این میان معظم له بارها و بارها به این مبحث کلیدی تاکید ورزیده اند به شکل قوی دیده شده است.
در شرایطی که مقارن با این رسوایی بزرگ که موجبات ناراحتی و اعتراض همگانی عموم مردم را فراهم کرد، تلویزیون رژیم صهیونیستی از اختصاص مبلغ ۱/۵ میلیاردی برای مبارزه نرم علیه جمهوری اسلامی ایران خبر میدهد و اینچنین جای بسی تاسف و تاثر فراهم میشود که نماینده شرکتی که بنا به افشاگریهای وسیع صورت گرفته در رسانههای داخلی ارتباط نزدیکی در صف و ستاد با عوامل نظامی در آن رژیم منحوس دارد به شکلی مشکوک به کشورمان سفر میکند و در یک نمایش تلخ و دروغین تصاویر دو مانیتور به عنوان تجهیزات کمک داور ویدیویی معرفی میشود!
علت وقوع این اتفاق تلخ چیست؟ چرا به موضوعات امنیتی توجهی نشده است؟ چرا به سایر شرکتهای توانمند در این خصوص بویژه شرکتهای داخلی توجه نشده است؟ کدامیک از افراد و مدیران در این قرارداد منفعت دارند؟
۲- ترویج خرافه و جادوگری در فوتبال و ارتباط نزدیک، مستمر و مستقیم با شخصی معلوم الحال و دارای پرونده قضایی از دیدگاه علم فقه، سحر و جادوگرى از شرابخوارى و شرابفروشى و مانند آن بدتراست.
متاسفانه مطابق اخبار موثق، رئیس فدراسیون فوتبال در سالیان اخیر ارتباط ارگانیکی با فردی ملقب به الف. الف دارد. نامبرده که ساکن کلارک کرج است با تاسف فراوان دارای پرونده قضایی با ادعای امام زمانی است! و طی دو دهه اخیر با عنوان جادوگر فوتبال نامش بر سر زبانها بوده است.
ارتباط رئیس فدراسیون فوتبال با چنین شخصی که حتی در واکنش به پرسشهای مکرر و گسترده خبرنگاران و مجریان حاضر به تکذیب آن نمیشود موجب نگرانی آحاد جامعه درباره امر نکوهیده سحر و جادو که در دین اسلام هم مورد نکوهش، جرم و مستلزم حد اسلامی میباشد، شده است که خدای ناکرده گسترش جریانات انحرافی این چنینی در ادامه آسیبهای فراوانی را به اعتماد عمومی جامعه و اصل نظام وارد سازد.
از سویی دیگر، با توجه به رصد دائمی موارد از سوی نهادهای بین المللی نظیر:کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا نگرانی گشوده شدن پروندهای در این باب افزایش یافته که میتواند خسارتهای فراوانی را برای فوتبال ملی به همراه داشته باشد.
علاوه بر این، جای تاسف بسیار است که رسانههای معاند با اطلاع از موارد فوق الذکر بارها و بارها در ماههای اخیر به طرح مساله جادوگری رئیس فدراسیون فوتبال پرداخته اند که این موضوع هم موجبات حملات عجیبی به کلیت ورزش کشور در محافل بینالمللی شده است.
سکوت وزیر ورزش در این پرونده مهم و عدم برخورد با این رفتار انحرافی مشکوک است. باتوجه به نزدیکی جام جهانی قطر و سوابق قبلی حاشیه سازی رسانههای معاند بر علیه ورزش ایران، دلیل این سکوت و عدم برخورد جای سوال جدی دارد؟
۳- علت دخالتهای متعدد وزارت ورزش و جوانان و ادارات کل استانی در امور مدیریتی هیئتهای ورزشی استانها چیست؟
شاهد مهندسی انتخابات هیئتهای ورزشی در سطح استانها هستیم به نحوی که مدیران کل ورزش و جوانان استانها و با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان، در انتخابات دخالتهای متعددی میکنند. اینگونه برخوردها نفس انتخابات را زیر سئوال میبرد. با توجه به مباحث مالی موجود در هیئتهای ورزشی اینگونه پشت برخوردها شائبه فساد وجود دارد. علت این دخالتها در امور هیئتهای ورزشی که کاملا خلاف قانون و عرف است چیست؟
۴- علت عدم نظارت دقیق بر ورزشکاران در سفرهای خارجی چیست؟ چرا شاهد اتفاقاتی نظیر پناهندگی ورزشکاران در رشتههای مختلف نظیر پرورش اندام و مباحث تلخ بسکتبالیستها هستیم؟
دو عضو تیم ملی پرورش اندام از مسابقات جهانی اسپانیا به کشور بازنگشتند و در اسپانیا ماندهاند. گفته میشود این دو ورزشکار قصد پناهندگی دارند. با توجه به سابقه بسیار ضعیف مدیران ورزشی کشور که باعث افزایش میزان پناهندگی ورزشکاران در سالیان اخیر در رشتههای مختلف و سوء استفاده شدید ضد انقلاب و رسانههای بیگانه از این پناهندگی برعلیه نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است بایستی این مسائل مورد رصد دقیق قرار گیرد.
برنامه وزیر ورزش و جوانان در راستای نظارت بر ورزشکاران در سفرهای خارجی جهت ممانعت از پناهندگی چیست؟
همچنین برخی ورزشکاران در هنگام بازگشت به میهن اقلام غیر مجاز همراه دارند که مشخص میشود فدراسیونهای ورزشی عملا به قانون و شرع توجه نمیکنند. در این خصوص شاهکار مجموعه بسکتبال نه اولین مورد بوده و نه آخرین آنها خواهد بود. پس از بازگشت از ژاپن، برخی اعضای تیم ملی به دلیل همراه داشتن اقلام غیرمجاز و غیر قانونی، ساعتها در فرودگاه امام مورد سوال قرار گرفتند و یک افتضاح تمام عیار و توجیه نشدنی رخ داد. برنامه وزارت ورزش برای جلوگیری از تکرار این وقایع تلخ چیست؟
۵- علت عدم حمایت وزارت ورزش از ورزش کشتی چیست؟ چرا علیرغم افتخارآفرینیهای متعدد در المیپک و مسابقات جهانی شاهد توجه لازم به کشتی نیستیم؟
متأسفانه بودجه کشتی در شأن این ورزش پرافتخار و ملی ما نیست، چراکه کشتی به عنوان یک ورزش در کشور ما محسوب نمیشود، بلکه به عنوان یک هویت و جزئی از ایران است و مانند خیلی از چیزها که به نام ایران ثبت شده است، کشتی را نیز در دنیا با نام ایران میشناسند.
علت بی توجهی وزارت ورزش و کمیته المپیک به این ورزش قهرمان پرور و افتخارآفرین چیست؟ چرا به جای پرداختن به این ورزش پهلوانی اعتبارات میلیاردی صرف ورزش فوتبال به خصوص ریخت و پاشهای دو باشگاه تهرانی میشود؟