کد خبر:۱۰۸۳۵۲۵

تیم ملی فوتبال ایران با ۲ پله صعود، ۲۲ جهان شد

جدیدترین رده‌بندی فیفا شاهد صعود ۲ پله‌ای تیم ملی فوتبال ایران است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فدراسیون جهانی فوتبال جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال جهان را اعلام کرد که تیم ملی ایران با ۲ پله صعود نسبت به ۲ ماه قبل، به رده بیست‌ودوم جهان رسیده است.

شاگردان «امیر قلعه نویی» اخیراً با شکست تیم‌های افغانستان، قرقیزستان و ازبکستان به مقام قهرمانی تورنمنت «کافا» رسیده‌اند و امتیازات خود در رده‌بندی فیفا را به ۱۵۵۶.۵۹ رسانده‌اند.

ایران در رده‌بندی پیشین فیفا که ماه آوریل منتشر شده بود، در رده بیست‌وچهارم جهان ایستاده بود.

در رده‌بندی ۱۰ تیم برتر جهان، آرژانتین همچنان صدرنشین است و جایگاه تیم‌های برزیل و فرانسه هم دست‌نخورده باقی مانده است. انگلیس و کرواسی هر کدام یک پله صعود و بلژیک و هلند هم یک رتبه نزول کرده‌اند. رتبه‌های ایتالیا، پرتغال و اسپانیا هم تغییری نکرده است.

تیم ملی آلمان هم با ادامه کسب نتایج ضعیف خود در بازی‌های دوستانه، با یک پله سقوط در رتبه پانزدهم قرار گرفته است.

در میان تیم‌های آسیایی، ژاپن بالاتر از ایران در رده بیستم جهان ایستاده و استرالیا و کره جنوبی هم رده‌های بیست‌وهفتم و بیست‌وهشتم را از آنِ خود کرده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار