سومين نشست‌ ديني گفت‌وگوي اديان امروز برگزار مي‌شود
کد خبر:۱۰۸۴۰۵

سومين نشست‌ ديني گفت‌وگوي اديان امروز برگزار مي‌شود

سومين نشست گفت‌وگوي اسقفان سوئيس و مركز گفت‌وگوي اديان و تمدن‌ها با عنوان «كرامت از نظر اسلام و مسيحيت» با همکاري سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، دانشگاه قم و پژوهشگاه فرهنگ و علوم انساني برگزار مي‌شود.
به گزارش گروه معارف «خبرگزاري دانشجو»، نشست مقدماتي سومين دور گفت‌وگوي اسقفان سوئيس و مركز گفت‌وگوي اديان و تمدن‌ها با عنوان «كرامت از نظر اسلام و مسيحيت» امروز، شنبه، 18 دي‌ماه ساعت 14 در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برگزار مي شود.
 
همچنين برگزاري ميزگرد «نقش آموزش در همگرايي فرهنگي» ‌يکشنبه، 19 دي‌ماه از ساعت 10 تا 12 در تالار انديشه دانشگاه قم از جمله برنامه‌هاي اين نشست است.
 
در اين نشست که با همکاري دانشگاه قم و پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي برگزار مي‌شود، دكتر محمدباقر خرمشاد، رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي؛ دكتر محمدرضا دهشيري، معاون آموزشي- پژوهشي اين سازمان؛ دكتر محمدحسين مظفري، رئيس مركز گفت وگوي اديان (سازمان متبوع) و پيرگيا كومو گرامپا و اروين تانر، رئيس و معاون دبيركل كنفرانس‌ اسقفان سوئيس سخنراني خواهند كرد.
 
برنامه اصلي گفت و گوي ديني با كنفرانس اسقفان سوئيس 20 و 21 دي‌ماه در دانشگاه قم برگزار مي‌شود.
 
در نشست‌هاي علمي اين گفت و گوي ديني، دانشمندان و عالمان ديني مسلمان و مسيحي آرا و نظرات خود را در خصوص موضوعات اين هم‌انديشي ارائه خواهند كرد. 
 
خاطرنشان مي شود، مجمع اسقفان سوئيس نهادي مسيحي وابسته به كليساي كاتوليك و نهادي فعال در كشور سوئيس مي باشد كه جمعيتي حدود 2.5 ميليون نفر از جامعه ديني سوئيس را پوشش داده و داراي شعبه‌هايي در شهرها و استان‌هاي اين كشور است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار