مهمترین هدف شمشيربازي کسب سهمیه المپیک است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۴۲۵
رئيس فدراسيون شمشيربازي:

مهمترین هدف شمشيربازي کسب سهمیه المپیک است

رئيس فدراسيون شمشيربازي گفت: مسئولان فدراسیون شمشیربازی از هم اکنون برای کسب سهمیه المپیک 2012 لندن برنامه ریزی اصولی کرده‌اند.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، فضل الله باقرزاده اظهار داشت: در حال حاضر مهمترین هدف فدراسیون کسب سهمیه المپیک است؛ به همین دلیل حضور قدرتمندی را در مسابقات جهانی برای بدست آوردن جایگاهی مطلوب و رضایت بخش در رنکینگ جهانی خواهیم داشت.

وی در ادامه افزود: با وجود آن که قرار است از حدود دو ماه آینده حد نصاب سهمیه المپیک از سوی مسئولان فدراسیون جهانی اعلام شود، اما فدراسیون منتظر تعیین شدن سهمیه ورودی نیست، بلکه از هم اکنون برنامه های راهبردی خود را برای آماده سازی هر چه بهتر ملی پوشان از نظر فنی آغاز کرده است که از مهمترین آنها می توان به جذب مربیان تراز اول جهان شمشیربازی جهان اشاره کرد.
 
رئيس فدراسيون شمشيربازي خاطرنشان كرد: ملی پوشان ایرانی در صورت راهیابی به جمع 64 نفر برتر مسابقات جهانی می توانند در رنکینگ جهانی قرار بگیرند و شمشیربازانی که بتوانند بالاترین امتیاز را در رنکینگ انفرادی مسابقات جهانی کسب کنند به طور مستقیم به مسابقات المپیک راه می یابند، در غیر این صورت باید شانس خود را در پیکارهای آسیایی و منطقه ای محک بزنند./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار