آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۶۳۸۱

رونالدو به دنیا آمده است تا رکورد به‌جای بگذارد

کریستیانو رونالدو به تنهایی پردرآمدترین ورزشکار دنیا شده و رکورد جدیدی در گینس به نام خود ثبت کرده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کریستیانو رونالدو ابرستاره پرتغالی همچنان در سن 38 سالگی رکوردهای بزرگ را یکی پس از دیگری می‌شکند و نام خود را در تاریخ مستطیل سبز بیش از پیش ثبت می کند.

رونالدو در ارزیابی مجله فوربس در زمینه پردرآمدترین ورزشکاران در  سال 2023 بار دیگر به عنوان پردرآمدترین ورزشکار دنیا شناخته شده و رکورد جدیدی به نامش ثبت کرد.

رونالدو با این رکورد برای سومین بار به عنوان پردرآمدترین ورزشکار دنیا شناخته شد تا نامش را در رکوردهای کتاب گینس ثبت کند. دارنده 5 توپ طلای بهترین بازیکن دنیا پیش از این 9 بار رکوردهای فوتبالی را در گینس ثبت کرده بود.

رونالدو فصل گذشته با قراردادی نجومی به النصر عربستان ملحق شد. دستمزد سالیانه 200 میلیون یورویی این بازیکن در عربستان باعث شده تا در سال 2023 با فاصله پردرآمدترین ورزشکار دنیا شود.

بر اساس گزارش مجله فوربس، در فهرست پردرآمدترین ورزشکاران جهان توسط سه فوتبالیست، یعنی کریستیانو رونالدو، لیونل مسی و کیلیان امباپه به عنوان رتبه‌های اول تا سوم حضور دارند.

در حالی که لبرون جیمز، بسکتبالیست و ستاره تیم لس‌آنجلس لیکرز، با 119 میلیون دلار درآمد چهارم است. 44.5 میلیون آن در زمین و 75 میلیون از آن خارج از فعالیت‌های ورزشی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار