کد خبر:۱۰۸۶۴
براي نخستين بار در خاورميانه
نورپرداز ديجيتالي در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ساخته شد
يكي از شركتهاي مستقر در مركز رشد جامع واحدهاي فناوري شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، براي نخستين بار در خاورميانه موفق به توليد نورپرداز ماتريسي ديجيتالي با استفاده از تكنولوژي LCD و DMD شد.
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، مجيد نامداريان مدير عامل اين شركت گفت: براي توليد نورپرداز ماتريسي ديجيتالي 15ماه زمان و بيش از 200 ميليون ريال هزينه شده است.
وي از مزيت هاي برتر اين نورپرداز به دارا بودن كيفيت، سرعت و تكنولوژي كاملاً پيشرفته اشاره كرد و بيان داشت: نورپرداز ماتريسي با سرعت و قدرت فوق العاده و بي نظير، امكان نصب بر روي 30 نوع پروسسور ظهور و قابليت چاپ با كيفيت هشت مگاپيكسل را دارد.
نامداران همچنين از ساخت نورپردازهاي ماتريسي ديجيتالي در ابعاد خانگي در آينده نزديك خبر داد و گفت: اين نورپردازها بزودي جايگزين مناسبي براي پرينترهاي ليزري و جوهرافشان موجود مي شوند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰