جريان دانشجويي اجازه ورود دوباره منافقين به عرصه سياسي را نخواهد داد
کد خبر:۱۰۸۶۷۴
همت با اشاره به تحركات و ملاقات هاي اخير خاتمي:

جريان دانشجويي اجازه ورود دوباره منافقين به عرصه سياسي را نخواهد داد

دبير سياسي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان با بيان اينكه خاتمي به دنبال بازگشت بر مسند رهبري اصلاح طلبان است، گفت: جريان دانشجويي با روشنگري هاي خود اجازه ورود دوباره دروغگويان و منافقين به عرصه سياسي را نخواهد داد.
محمد همت در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به سخنان اخير خاتمي در ديدار با نمايندگان اقليت مجلس و هدف وي از اين ديدار اظهار داشت: جريان فتنه با توجه به قطع يد در اغلب جريان هاي حاكميت و به دليل عدم اقبال عمومي و تخلفات قانوني گسترده، به دنبال نفوذ در دستگاه هاي حاكميتي است و تلاش مي كند به هر طريقي از اين شرايط خارج شود.
 
دبير سياسي جامعه اسلامي دانشجويان كشور افزود: هدف بعدي جريان فتنه از اين گونه ديدارها همراهي با خواص بي بصيرتي است كه تا كنون بر اساس منفعت طلبي خود، حق و باطل را انتخاب كردند؛ طيفي كه خطر آنها كمتر از جريان فتنه نيست.
 
وي در ادامه به سخن خاتمي مبني بر اينكه اقلیت مجلس خواست و اراده اکثریت معنوی جامعه را نمایندگی می کنند و باید با توجه به این وظیفه مهم خواست اکثریت را مورد توجه قرار دهند، اشاره و تصريح كرد: خاتمي هنوز با بيان اين سخنان كنايه آميز به توهم برخي سياسيون فريب خورده و دروغ بزرگ تقلب دامن مي زند و با استفاده از جهالت عميق موسوي و كروبي و از طريق رفتارهاي دوگانه و نفاق گونه، در صدد بازگشت بر مسند رهبري اصلاح طلبان است.
 
همت با بيان اينكه نمايندگان اقليت مجلس خود را پله هاي قدرت طلبي جريان نفاق نكنند و از همراهي تلويحي با قانون شكنان قانون گريز در جايگاه مقدس قانونگذاري بر حذر باشند، گفت: جريان دانشجويي به نمايندگي از جوانان بابصيرت اين مرز و بوم با روشنگري هاي خود اجازه ورود دوباره دروغگويان و منافقين به عرصه سياسي را نخواهد داد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار