عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جلسات ایران و طرف‌‌های غربی مجددا از سر گرفته می‌شود/ غربی‌‎ها علاقه دارند وارد اتاق مذاکره شوند

فداحسین مالکی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: پس از خارج شدن آمریکا از برجام، ایران از میز مذاکره فاصله گرفت. ما بر برخلاف آمریکا اتاق مذاکره را ترک نکرده‌ایم. عمانی در تلاش هستند که آمریکا را وارد اتاق مذاکره بکنند. ما این رغبت و علاقه را در طرف‌های غربی و آمریکا می‌بینیم که می‌خواهند وارد اتاق مذاکره بشوند. خوش‌بین هستم طی روز‌های آینده مذاکره بین ایران و طرف غربی جدی‌تر شده و وارد موضوعات اصلی شود. بین آمریکا و غربی‌ها اختلاف وجود دارد؛ آمریکایی‌ها دوست ندارند اروپا وارد مذاکره با ایران شود.
کد خبر:۱۰۸۸۰۳۶
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار