به گزارش حسینیه دانشجو، پناهیان در گفت و گوی جدیدش با سایت رهبری khamenei.ir با بیان اینکه واقعا مساجد ما دچار آسیب هستند از دلایل موفقیت هیئات مدیریت مردمی بودن آن ها به شکل حقیقی نام برد و گفت: هیأت را مردمی مدیریت می کنند که اهل درک مخاطب هستند و چون مکان مشخصی هم ندارند و اداره و راه اندازی آنها هم زحمت دارد جوانان را فعال می کند و خانواده آنها و شبکه ارتباطی آنها هم به سمت هیئات می آیند ولی وقتی مسجد افتتاح شد و کلید زدیم بازش کردیم و بعد هم هر وقت خواستیم قفلش کردیم و بود و نبود این مسجد ربطی به فعالیت دیگران نداشت طبیعتا از رفت و آمد آن کم می شود.
پناهیان موضوع دیگر بحث رونق هیئات را در امر پر حرارت محبت اهل بیت است و چرا مساجد را از هیأت تهی کردیم؟ و مساجد ما جای روضه خواندن نیست؟ مگر قرآن و عترت نباید همراه هم باشد؟ چرا احساسات ولایی نباید در مساجد باشد؟ در هیئات غذا می دهند و چرا در مساجد پذیرایی ها کم شده؟ موکب باید در مسجد برقرار باشد و اداره آن توسط اهالی محل شود و روضه هم هر شب در مسجد برقرار باشد ولو ده دقیقه یا یک ربع آن چیزی که هیأت را گرم میکند ذکر اهل بیت است و وقتی شما مسجد را از آن خالی کنید گرما را از دست خواهد داد.
این استاد حوزه و دانشگاه توضیح داد: مساجد به دلیل عدم حضور جوانان با اشتیاق و موضوع گرم کننده ای که هست سرد هستند. لازم است که یک مدیر مسجد کاری کند که بستر حضور جوانان و گرمای فعالیت آنها مهیا شود، وقتی جوانی می بیند همه کارهای مسجد انجام می شود و نقشی به او نمی دهند. آنقدر که رسول خدا برای مردم مدینه نقش قائل می شدند یک خادم و مدیر مسجد حاضر است برای جوانان نقش قائل شود؟ اگر به جوانان در مسجد نقش بدهیم مساجد ما پررونق خواهند شد.