کد خبر:۱۰۸۹۱۹
سایت فیفا:
ايران با درخشش مبعلي به شايستگيهاي خود دست يافت
به دنبال برد تیم ملی ایران مقابل عراق، سایت فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا به تحلیل این دیدار پرداخت عنوان كرد: ايران با درخشش مبعلي به شايستگيهاي خود دست يافت.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، سايت فدراسيون جهاني فوتبال پس از برتري 2 بر 1 تيم ملي فوتبال كشورمان مقابل عراق، ايران را شايسته اين برتري دانست و عنوان كرد: دارنده سه عنوان قهرماني جام ملتهاي آسيا پس از دريافت يك گل شوكآور، به بازي برگشت و با درخشش قهرمان خود، ايمان مبعلي به پيروزي كه شايستهاش بود، دست يافت.
سايت فيفا در ادامه نوشت: تيم ملي فوتبال ايران با توجه به تساوي بدون گل تيمهاي امارات و كرهشمالي با پيروزي مقابل عراق صدرنشين گروه چهارم شد كه ايمان مبعلي ستاره ايران در اين بازي با ضربه آزادي كه به نظر ميرسيد به قصد سانتر كردن به سمت دروازه ارسال كرده بود، در شش دقيقه مانده به پايان بازي گل برتري ايران را به ثمر رساند تا پيروزي تاريخي براي ايران ثبت شود.
همچنين سايت فيفا اعلام كرد: عراق، مدافع عنوان قهرماني بازي را بهتر آغاز كرد و توسط يونس محمود به گل برتري رسيد، اما غلامرضا رضايي در همان نيمه نخست كار را به تساوي كشاند تا دو تيم با نتيجه 1 بر 1 راهي رختكن شوند؛ ايران در نيمه دوم بسيار بهتر ظاهر شد و فرصتهاي گل بيشتري داشت، به طوري كه غلامرضا رضايي، مهاجم خطرناك ايران اين فرصت را داشت تا در موقعيتي مشابه صحنه گل اول برتري را براي ايران به ارمغان بياورد، اما ضربه وي پشت دروازه رفت.
لازم به ذكر است، ورزشگاه الريان قطر در آغاز بازي، براي احترام به 77 قرباني سانحه هوايي اروميه در سكوت فرورفت./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰