امیرعبداللهیان: عملیات تروریستی در دمشق و پاکستان را به‌شدت محکوم می‌کنم/ باید زنگ خطری که مجددا در تحرکات تروریستی به صدا درآمده را جدی بگیریم

وزیر خارجه ایران در نشست خبری مشترک با فیصل مقداد، همتای سوری خود: عملیات تروریستی اخیر در دمشق و پاکستان را به ملت و دولت سوریه و پاکستان تسلیت می گویم. این اقدامات نشان دهنده آن است که باید با دقت زنگ خطری که مجددا در تحرکات تروریستی به صدا درآمده را جدی بگیریم. امنیت کشورهای منطقه سرمایه یکپارچه و مشترک همه ملت های منطقه است. صلح و امنیت در سوریه جز از طریق عدم دخالت کشورهای بیگانه و تسهیل به بازسازی مناطق جنگ زده و تشویق به بازگشت آوارگان و لغو تحریم های یک جانبه غرب و مذاکرات ملی محقق نخواهد شد.
کد خبر:۱۰۸۹۵۱۳
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار