
کد خبر:۱۰۹۰۰۴۱
گوستاوو ستاره تراکتور جایی نمیرود!
باشگاه تراکتور اعلام کرد که هرگونه شایعه پیرامون جدایی گوستاوو واگنین اشتباه است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پر شدن سهمیه بازیکن خارجی تراکتور و تداوم حضور محمد نادری در تمرین این تیم باعث شده بود که شایعاتی پیرامون خروج یک بازیکن خارجی از لیست سرخپوشان تبریزی شکل بگیرد.
پس از صفا هادی، این بار نوبت به گوستاوو واگنین رسید تا نامش در ستون شایعات به لیست خروجی تراکتور برسد.
باشگاه تراکتور در واکنش به این شایعه نوشت: شایعات منتشر شده در خصوص احتمال جدایی گوستاوو و موضوع جابجایی بازیکنان خارجی و داخلی کذب محض بوده است.
تراکتور ادامه داد: حضور مدیر برنامه گوستاوو واگنین در تهران، برای انجام مذاکرات مربوط به تمدید قرارداد این بازیکن است.
شایعات جدایی گوستاوو در حالی شکل گرفته که او در بازی دوستانه دیروز موفق به گلزنی مقابل مس رفسنجان شد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.