آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۰۹۹۴
در سوت پایان مطرح شد؛

افشای اقدام عجیب فدراسیون فوتبال / مقصران حذف استقلال از آسیا مشخص شدند+فیلم

عضو ناظر وزارت ورزش در مجلس در برنامه «سوت پایان»: چه کسی گفته که یک بازیکن برای یک فصل 60 میلیارد بگیرد؟ اصلا مگر آن بازیکن در حد معیارهای جهانی است که این مبلغ قرارداد ببندد.

 گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو_ برنامه این هفته سوت پایان میزبان احمد راستینه عضو ناظر وزارت ورزش در مجلس بود. که گزیده این گفت‌گو را در ادامه می‌بینید: چه کسی گفته که یک بازیکن برای یک فصل 60 میلیارد قرارداد ببندد؟ اصلا مگر آن بازیکن در حد معیارهای جهانی است؟

شبکه دلالی اجازه نمی‌دهد استعدادهای کشور دیده شود.

نقد ما به پاداش های میلیونی و قراردادهای بی دروپیکر در فوتبال است.

کد ویدیو

احمد راستینه گفت: وقتی منشور فیفا در راستای اصلاح ساختار فدراسیون است ، به آن عمل نمی‌کنیم اما در مقابل خلاف واقع را گزارش می دهیم.

ظرفیت سرخآبی‌ها در سرمایه‌ی اجتماعی و برند ، بالاست و واگذاری آن‌ها به‌صورت صحیح مسئله‌ی جدی امروز است.

کد ویدیو

او ادامه داد: دلایل حذف بعضی باشگاه‌ها به خاطر ناکارآمدی حاکم بر مدیریت فدراسیون بوده است.

مجموعه‌ی حقوقی وزارت ورزش هم به وظایفش عمل نکرده است.

کد ویدیو

عضو ناظر وزارت ورزش در مجلس بیان کرد: آقای تاج حداقل بدان برای دفاع از حقوق ورزشکاران باید سراغ چه کسی بروی!

حق پخش از منابع اصلی درآمدی صداوسیما برای اداره‌ی سازمان است.

صداوسیما برای پرداخت حق پخش حرفی ندارد اما در برنامه هفتم پیش بینی شده که دولت مکلف است که منابع کسری صداوسیما را تامین کند.

کد ویدیو

راستینه اظهار کرد:

کد ویدیو

وی خاطر نشان کرد:

کد ویدیو

راستینه عضو ناظر وزارت ورزش در مجلس بیان کرد:

کد ویدیو

او در آخر گفت:

کد ویدیو

انتهای پیام/

برچسب ها:
احمد راستینه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار