شرط گذاري، خاتمي را از جرگه نظام دورتر مي كند
کد خبر:۱۰۹۱۱۷
پرويز سروري:

شرط گذاري، خاتمي را از جرگه نظام دورتر مي كند

قائم مقام جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي با اشاره به اعترافات تاج زاده مبني بر شكست در انتخابات گفت: اظهارات خاتمي قابل پذيرش نيست و چنين اظهاراتي، وي را از نظام دورتر كرده و بازگشت وي را به عرصه سياسي كشور بسيار مشكل تر خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، پرويز سروري در دوازدهمين نشست جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در تالار خاقاني با بيان اينكه تلاش هاي گسترده اي در خصوص حفاظت از جان دانشمندان هسته اي كشور انجام شده است، گفت: اين اقدامات از قبل نيز انجام شده بود و شهيد شهرياري با محافظ خود تردد مي كرد و در حادثه روز بمب گذاري نيز محافظ همراه وي بوده است.

وي ضمن اشاره به موقعيت جغرافياي كشورمان گفت: وضعيت جغرافي ايران به شكلي است كه از يك طرف با كشور پاكستان كه آتش تروريست در آن مي سوزد و مرزهاي آن كاملا ناامن است هم مرز است و از طرف ديگر با كشور عراق كه متجاوزاني مانند آمريكا و انگليس در آن كشور به فتنه انگيزي مي پردازند، داراي مرزهاي طولاني است.

قائم مقام جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي با اشاره به مسائل مربوط به كشور افغانسان و همجواري آن با ايران بيان داشت:‌ در اين كشور نيز درگيري هاي داخلي و تروريستي بسياري وجود دارد و طالبان و القاعده اين كشور را بسيار ناامن كرده اند.

سروري با اشاره به فعاليت گروه هاي مانند پژاك در كشور تركيه گفت: اين گروه نيز تلاش مي كند ضرباتي را به نظام جمهوري اسلامي وارد سازد، البته ضربات جدي را از نيروهاي امنيتي ايران دريافت كرده است.

وي با اشاره به اظهار نظر برخي از كارشناسان بين المللي گفت: بسياري از كارشناسان بين المللي اعتقاد دارند كه كشور ايران همچون جزيره اي است كه اطراف آن در حال سوختن است و اين كشور همچونان كه تلاش مي كند از آسيب هاي اين مسئله محفوظ بماند در صدد حفظ ثبات خود نيز هست.

عضو كميسيون امنيت و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه طبق استانداردهاي موجود جهاني كشور جمهوري اسلامي ايران در رده هاي بالاي ثبات و امنيت منطقه خاورميانه قرار دارد، گفت: بر همين اساس بسياري از دشمنان تلاش مي كنند ناامني هايي را در ايران انجام دهند.

سروري با تاكيد بر حفظ جان دانشمندان هسته اي اظهار تصريح كرد: از اين پس اقدامات جدي تري در زمينه حفاظت از جان دانشمندان هسته اي انجام خواهد شد.

وي در بخش ديگر از سخنان خود با اشاره به شروط خاتمي براي بازگشت اصلاح طلبان به عرصه فعاليت هاي سياسي گفت: بايد اين نكته را ياد آور شد كه به نظر مي رسد خاتمي توجهي به روند كلي شرايط  كشور ندارد و گويا مشاوران وي تحليل هاي اشتباهي به خاتمي منتقل مي كنند.

اين عضو كميسيون امنيت و سياست خارجي مجلس با تاكيد بر اينكه پس از گذشت يك سال از حوادث پس از انتخابات، نظام بايد براي خاتمي شرط تعيين كند نه وي، گفت: انقلاب در شرايط فتنه 88 به هيچ وجه از اصول خود عقب نشيني نكرد و شنيدن اين موضوع از زبان شخصيتي كه هشت سال رئيس جمهور كشور بوده است، مسئله جديدي بود.

سروري با بيان اينكه در جريان فتنه سال گذشته و همراهي اصلاح طلبان با آن چند تحليل وجود دارد، گفت: در جريان اصلاح طلب افراد راديكالي وجود دارند كه همچنان بر طبل ساختار شكنانه خود مي كوبند.

وي در همين زمينه افزود:‌ گروه ديگري در اصلاح طلبان كه خاتمي نيز جزو آنهاست كساني هستند كه معتقدند اشخاصي مانند موسوي كه از منتقد دولت به منتقد نظام تبديل شده اند، بايد مجددا به مخالفان دولت تبديل شده و در چهار چوب قانون اساسي فعاليت كنند.

قائم مقام جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي با بيان اينكه شرط گذاري خاتمي براي نظام ادامه رفتارهاي گروه راديكالي اصلاح طلبان است، يادآور شد: در جلسه اي كه با هاشمي رفسنجاني داشتيم وي ادعا كرد كه روز 23 خرداد 88 در شرايطي كه هنوز راي گيري تمام نشده بود موسوي حداقل خواسته خود را ابطال انتخابات مي دانست؛ لذا فردي كه خود در نظام داراي جايگاهي مانند رياست جمهوري دو دوره بود و مي دانست كه امكان وجود  تقلبي در انتخابات وجود ندارد بنابراين نبايد رفتارهاي شخصي چون موسوي را قبول مي كرد.

سروري با اشاره به اعترافات تاج زاده مبني بر اينكه بطور قطع ما در انتخابات شكست خورده ايم اما بايد به خيابان ها بيايم گفت: در اين شرايط نمي توان حرف هاي خاتمي را قبول داشت و چونين اظهاراتي از جانب خاتمي، وي را از نظام دورتر كرده و بازگشت وي را به عرصه سياسي كشور بسيار مشكلتر خواهد كرد.

وي با اشاره به طرح مسئله قطع رابطه كشورمان با كشور انگليس در كميسيون امنيت مجلس گفت: اين موضوع در كميسيون راي آورد و در صحن علني مجلس نيز مطرح خواهدشد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تحصيل بسياري از فرزندان مسئولان كشور در كشور انگليس خاطرنشان كرد:‌ تحصيل فرزندان مسئولان در خارج از كشور معنايي ندارد؛ بخصوص در كشوري كه در تخاصم آشكار و پنهان با جمهوري اسلامي است و ما تلاش مي كنيم رابطه خود را با اين كشور در زمينه هاي مختلف علمي،‌ تجاري و اقتصادي به حداقل برسانيم.

سروري با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران حاشيه امني براي سياسيت هاي خصمانه انگليس نيست، گفت: طي دو هفته آينده قطع همكاري كشور ايران با انگليس مطرح خواهد شد.
 
وي با اشاره به وضعيت گروهك منافقين در عراق اظهار داشت:‌ در سال 2000 منافقن رفتارهاي بسيار نابهنجاري با مردم عراق داشتند؛ لذا نفرت مردم عراق از گروهك منافقين بيشتر از ايراني ها است.

قائم مقام جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در حالي كه آمريكا را كشور حامي گروهك هاي تروريستي جهان عنوان كرد اظهار داشت:‌ آمريكايي ها تلاش مي كنند زمينه استقرار منافقين را در كشورهاي نظير اردن فراهم كنند، اما بواسطه تذكرات ايران بسياري از كشورها از پذيرش اين گروهك ها خودداري كردند و با روند فعلي در نهايت آنها به خانه اصلي خود كه اسرائيل است، خواهند رفت./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار