کد خبر:۱۰۹۱۷۹
حجتالاسلام طائب:
موسوی خائن و وابسته به غرب است
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به سخنان امام خميني (ره) كه اگر روزي دشمن از ما تعريف كند خيانتكار هستيم، موسوی را خیانتکار و وابسته به غرب معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، حجتالاسلام مهدي طائب شب گذشته در گراميداشت شهداي عمليات كربلاي 5 که در مهديه شهر رشت برگزارشد، با اشاره به اینکه فتنه سال گذشته را شهدا از بين بردند، اظهار داشت: با بسته شدن طومار فتنه توسط مردم و شهدا بركاتي نصيب كشور شد و فتنه سال گذشته ملت ايران را واكسينه كرد و ديگر از هيچ فتنه داخلي واهمهاي نداريم.
وي با تاكيد براينكه در جنگ تحميلي تمام دنيا عليه ايران متحد شده بود، افزود: در هشت ماه فتنه سال گذشته نيز، دشمن با تمام توان به ميدان آمده بود.
اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به خاطراتی از عملیات کربلای 5 ادامه داد: دشمن ديگر نميتواند عمليات كربلاي 5 را تكرار كند.
طائب با اشاره به سخنان امام خميني (ره) كه اگر روزي دشمن از ما تعريف كند خيانتكار هستيم، موسوی را خیانتکار و وابسته به غرب معرفی کرد.
وي نور شهدا را روشن كننده فضاي بسيار تيره فتنه خواند و تصريح كرد: شهدا به نسل امروز ما بصيرت دادند و دشمن اين را نميفهمد.
اين استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه دنيا محورهاي وحدت خود را از دست داده است، گفت: صداي پاي فتنه جهاني به گوش ميرسد و آمريكا با 10 هزار ميليارد دلار بدهي در حال سقوط است.
طائب سخنراني احمدينژاد در جنوب لبنان را يك موفقيت توصيف كرد و افزود: رژيم صهيونيستي هرگز نميتواند چنين عملي را انجام دهد.
وي اظهار داشت: مردم ايران با پشت سر گذاشتن فتنه سال گذشته آماده مقابله با فتنه جهاني هستند و ماموريتي بزرگ دارند.
اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اينكه با از بين رفتن حيا، جامعه فرو ميريزد، خاطرنشان کرد، دشمن به دنبال از بين بردن حيا در جامعه است و بايد در اين زمينه تذكر داد و امر به معروف كرد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰