به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شنبه ۷ آبان ماه بود که اولین دادگاه رسیدگی به اتهامات اغتشاشگران اخیر در تهران با حضور مستشاران دادگاه، متهمان و وکلای آنها، جمعی از افسران انتظامی که در درگیری با آشوبگران مجروح شده بودند و خانواده شهید فرید کرم پور، برگزار شد.
یکی از متهمانی که در جلسه دادگاه حضور داشت، فردی به نام محمد قبادلو بود.
براساس کیفرخواست صادر شده، محمد قبادلو فرزند محمد علی متهم است به افساد فیالارض از طریق اقدام گسترده علیه ماموران موتوری نیروی انتظامی با اصابت خودروی سواری پیکان سفید رنگ که اقدام وی منجر به شهادت استوار فرید کرم پور حسنوند و مجروح شدن ۵ مامور دیگر پلیس شده است.
به گفته نماینده دادستان، طبق نظریه پزشکی قانونی، شهید کرمپور به دلیل ضربه شدید وارده به سر و له شدگی بافت مغز خونریزی کرده و همین موضوع علت شهادت وی است.
همچنین در جلسه دادگاه، فرمانده افسران حادثه مذکور که خود نیز از ناحیه پای راست مجروح شده است، با تشریح واقعه گفت: ۳۰ شهریور بود که ماموریتی از سوی سلسله مراتب به ما برای حفظ امنیت و پیشگیری از وقوع ناهنجاری ابلاغ شد.
وی افزود: ماموریت خود را انجام دادیم و قصد بازگشت به مقر را داشتیم که ناگهان صدای وحشتناکی شنیدم، برگشتم به سمت عقب که ببینم چه اتفاقی افتاده است که ناگهان توسط یک خودرو زیر گرفته شدم.
افسر فراجا گفت: روی زمین افتاده بودیم، شهید کرمپور نفس نفس میزد، خواستم به سمتش بروم که دیدم پای راستم دچار آسیب جدی شده است.
در ادامه این جلسه محمد قبادلو اتهام خود را پذیرفت و روند وقوع حادثه را تشریح کرد.
اما پس از برگزاری جلسه دادگاه و در حالی که متهم در حضور قاضی پرونده اتهامات خود را پذیرفته بود، شائبههایی درباره این پرونده در فضای مجازی مطرح شد و حتی مادر متهم نیز اقدام به انتشار فیلمهایی نمود
در یکی از فیلمهایی که از مادر متهم محمد قبادلو منتشر شده وی مدعی میشود، در همان جلسه اول دادگاه حکم پرونده نیز صادر شده است.
این در حالی است که روز شنبه جلسه دادگاه مرتبط با این پرونده برگزار شد و پرونده هنوز در مرحله دادگاه است و منجر به صدور رای نشده است.
در این گزارش تلاش میشود به ابهامات مطرح شده درباره پرونده و جزییات حادثه پرداخته شود.
شهید فرید کرمپور متولد شهرستان چگنی و ساکن شهر پرند بود که در آشوبهای خیابانی شهرستان رباط کریم (پرند) بر اثر زیر گرفته شدن توسط یک خودروی سواری در ۳۱ شهریور ماه مجروح و پنجم مهرماه شهید شد.
بامداد ۳۱ شهریور ماه به دلیل اغتشاشات ایجاد شده، یگان موتوری یگان امداد به همراه فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم، به دلیل حضور اغتشاشگران در پرند در این منطقه متمرکز میشوند. حدود ساعت ۱:۳۰ بامداد که اغتشاش فروکش میکند و اغتشاشگران متفرق میشوند پایان ماموریت به یگانهای امداد اعلام و ماموران حافظ امنیت برای بازگشت به مقر فرماندهای آماده میشوند. گروه یگان امداد متشکل از ۶ دستگاه موتورسیکلت در مسیر بازگشت به مقر پارک فدک چند دقیقهای پشت چراغ قرمز توقف میکنند.
در همان زمان، محمد قبادلو همانطور که خودش عنوان کرده است، با نقشه قبلی، با خودرو پیکان با سرعت حدود ۱۰۰ کیلومتر در ساعت به سمت یگان موتور سوار حمله ور میشود. خودروی وی پس از برخورد با موتورهای یگان امداد متوقف میشود. در این برخورد، ۶ مامور حافظ امنیت حضور داشتند که پنج تن از آنها آسیب شدید دیدند و یکی از ماموران آن هم به دلیل افتادن از روی موتور صدمه کمتری دید.
قبادلو پس از ارتکاب جرم قصد فرار داشته، اما به دلیل قرار گرفتن یک دستگاه موتورسیکلت یگان امداد در زیر خودرو، موفق به این کار نمیشود
براساس گزارش پزشکی قانونی و پرونده بالینی شهید کرمپور، علت فوت فرید کرمپور صدمات بدنی، شکستگی استخوان سر و به موجب آن له شدگی بافت مغز بوده است.
پس از دستگیری متهم محمد قبادلو، وی توسط افسر کشیک تفهیم اتهام و به زندان منتقل میشود. در این مرحله پرونده وی به بازپرسی ارجاع میگردد. قبادلو در جریان تحقیقات دادسرا ماجرا را به طور کامل بیان و اعلام میکند که در برخورد با یگان موتور سوار، یکی از ماموران به روی ماشین پرت شده و به زمین میخورد. وی حتی صراحتا اعلام میکند که با برنامه ریزی قبلی این کار را انجام داده است و اگر ۱۰ مامور دیگر هم همین الان بیایند آنها را زیر خواهد کرد.
محمد قبادلو در مسیر انتقال به محل وقوع جنایت برای بازسازی صحنه جرم نیز در ماشین اعلام میکند که اصلا پشیمان نیستم و اگر باز هم برگردم این کار را تکرار میکنم.
یکی از شبهاتی که درباره این پرونده مطرح شده این است که چرا بازسازی صحنه جرم ۱۲ مهر و گزارش صحنه تصادف ۱۰ مهرماه تنظیم شده است و چرا بعد از ده روز از گذشت حادثه بازسازی صحنه جرم صورت گرفته است.
تفاوت این تاریخ به این دلیل است که در روزهای ابتدایی شهید کرمپور به دلیل صدمات در بیمارستان بستری و هنوز به شهادت نرسیده بود.
محمد قبادلو اتهاماتی از جمله قتل عمد، ایراد صدمه عمدی منجر به شکستگی نسبت به سایر شکات، اقدام به قتل عمدی سایر شکات که زنده مانده بودند از طریق برخورد با خودرو، تخریب وسایل نقیله ناجا و افساد فیالارض دارد.
به غیر از اتهام افساد فیالارض که رسیدگی آن بر عهده دادگاه انقلاب است سایر اتهامات وی در دادگاه کیفری یک رسیدگی میشود. به همین دلیل طبق قانون محمد قبادلو باید در ۲ دادگاه مجزا پاسخگوی اتهامات خود باشد.
با توجه به اینکه اتهامات قبادلو مبنی بر قتل عمد، ایراد صدمه عمدی منجر به شکستگی نسبت به سایر شکات، اقدام به قتل عمدی سایر شکات که زنده مانده بودند از طریق برخورد با خودرو و تخریب وسایل نقیله ناجا در دادگاه کیفری یک رسیدگی میشود، وکلایی که خانواده وی انتخاب کردند در جریان این پرونده حضور دارند و میتوانند طبق قانون از موکل خود دفاع کنند. نکته مهم این است که بحث قصاص متهم هم در همین دادگاه مطرح و مورد پیگیری است.
طبق قانون و در آغاز تحقیقات مقدماتی، قاضی پرونده به محمد قبادلو اعلام میکند که توانایی اخذ وکیل دارد یا خیر؟
قبادلو مدعی میشود که توانایی اخذ وکیل ندارد و خطاب به قاضی بیان میکند قوه قضاییه برای وی وکیل انتخاب کند. قاضی هم طی مکاتبات موجود طبق تبصره ماده ۱۹۰ از مرکز مشاوران قوه قضاییه برای قبادلو درخواست وکیل میکند.
در این مرحله خانواده محمد قبادلو ۲ وکیل (مهدخت دامغانپور و امیر رئیسیان) را برای پرونده وی معرفی میکنند.
با توجه به ابعاد امنیتی این پرونده و اجرای تبصره ماده ۴۸ (انتخاب وکلای مورد تایید رئیس قوه قضاییه) وکلای معرفی شده توسط خانواده قبادلو، صلاحیت دفاع از وی در پرونده افساد فی الارض را که در دادگاه انقلاب رسیدگی میشود را ندارند، اما حضور آنها در پرونده کیفری محمد قبادلو مانعی ندارد و وکلای تعیینی میتوانند از اتهامات انتصابی وی در دادگاه کیفری یک دفاع کنند.
در آخرین جلسه دفاع مربوط به پرونده کیفری محمد قبادلو در دادسرا، هر ۲ وکیل انتخابی (مهدخت دامغانپور و امیر رئیسیان) حضور داشتند. در این جلسه که حدود ۳ ساعت طول کشید، وکیل رئیسیان مدعی شد که موکل وی دچار بیماری دوقطبی است و تعادل روانی ندارد و در زمان حرکت به سمت ماموران از خود ارادهای نداشته است.
پس از صحبتهای وکیل، بازپرس پرونده در حضور وکلا از متهم درباره بیماری روانی و دوقطبی سوال میپرسد. محمد قبادلو اعلام میکند که سال ۹۴ متوجه بیماری خود شده، اما پیش از این در بیمارستانی برای درمان بستری نبوده است، فقط گه گاهی به پزشک مراجعه میکرده است و آخرین درگیری و یا نزاع وی هم برمیگردد به سال اول دبیرستان.
پس از این صحبتها، بازپرس برای آگاهی بیشتر از وضعیت بیماری قبادلو از وی میپرسد شما که به شغل آرایشگری مشغول بودی تا حالا شده حین اصلاح سر و صورت مشتری به وی حمله کنی که متهم صراحتا اعلام میکند که به هیچ وجه چنین کاری به ذهنش خطور نکرده و نخواهد کرد و همیشه سرش به کار خودش بوده است.
حین گفت و گوی بین وکلا و قبادلو در دادسرا، متهم واکنش تندی نسبت به ادعای وکیل مبنی بر بیماری دوقطبی خود نشان داده و میگوید چرا دائم میگویید دو قطبی دو قطبی دو قطبی و جملاتی با این مضمون بیان میکند که اگر یک جام شراب و یک جام زهر جلوی او بگذارند او آن قدری قوه تشخیص و تمییز دارد که جام شراب را سر بکشد.
محمد قبادلو در این جلسه هم به صورت رسمی اعلام میکند که اگر باز هم ماموران انتظامی و امنیتی را در خیابان ببیند آنها را زیر خواهد کرد.
پزشکی قانونی نیز درباره وضعیت روحی و روانی محمد قبادلو اعلام کرده است: “معاینه روانپزشکی انجام شد. با توجه به معاینه و شرح حال نامبرده سوابقی از تشخیص و درمان اختلالات خلقی را ذکر میکند. در حال حاضر علائم و شواهد از اختلال عمدهی روانپزشکی که باعث فقدان قوه تمییز و کنترل ارائه گردد، در زمان وقوع جرم در نامبرده مشاهده نمیشود و مسئول اعمال و رفتار خود بوده است. ”
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ امیرحسین جوانشیر، منتقد سینما بیان کرد: در هفتهای که گذشت در عین ناباوری و تأسف شاهد اعلام مواضع و به اصطلاح عقدهگشاییها و کنایههای تلخ تعدادی از سلبریتیهای هنرمندنما و تعداد قلیلی از اهالی سینما بودیم که به جای همراهی با مردم و انقلاب و محکوم کردن اغتشاشگران، صف خود را از عموم و متن جامعه ایران جدا کردند و با حمایت از فتنهگران به صورت شفاف و بعضا هم با کنایه به همراهی با دشمنان قسمخورده این کشور پرداختند که واقعا این اقدامشان نامی جز خیانت و پشت کردن به آرمانهای شهدا و انقلاب نداشت!
وی تصریح کرد: حداقل انتظارمان از وزیر محترم ارشاد و رئیس سازمان سینمایی این است که ضمن اعمال اقدامات و تدابیر تنبیهی، در آستانه برگزاری بزرگترین رویداد فرهنگی و هنری در عرصه سینما که جشنواره فیلم فجر است و نامش هم برگرفته از نام انقلاب اسلامی و به مناسبت دهه فجر برگزار میشود به هیچ عنوان اجازه حضور آن عده قلیل و منفور و خودفروخته سلبریتیهایی که با دشمنان این کشور همصدایی و همنوایی کردهاند را ندهند و فضای آن جشنواره را از لوث وجود حامیان اغتشاشگران پاک نمایند.
منبع: کیهان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، امروز (دوشنبه هفتم شهریور) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، ضمن تسلیت مجدد رحلت عالم وارسته آیتالله ناصری به محضر مقام معظم رهبری، علمای اعلام، حوزههای علمیه، مردم شریف استان اصفهان و منطقه دولتآباد این استان و آشنایان و خانواده آن عالم ربانی، یاد و خاطره شهیدان باهنر و رجایی و شهیدان قوه قضائیه آیتالله قدوسی و لاجوردی را گرامی داشت.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه با گرامیداشت مجدد هفته دولت و قدردانی از مجاهدت و تلاشهای شبانه روزی رییس جمهور محترم و اعضای هیات دولت، به همه مسئولان قضایی در بخشهای مختلف تکلیف کرد تا همچون یک سال گذشته در راستای رفع مسائل و مشکلات کشور در بخشها و حوزههای گوناگون از جمله «رفع موانع کسب و کار»، «ایجاد اشتغال»، «انسداد بسترهای فسادزا»، «رفع معضلات حوزه صادرات و واردات»، «جلوگیری از تصرفات منابع طبیعی و تغییرکاربریهای غیرمجاز» و «کنترل بازار» به دولت، کمک و یاری رسانند.
رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به در پیش بودن هشتم شهریور، روز مبارزه با تروریسم، اظهار کرد: ایران قربانی تروریسم است؛ شاید هیچ نظام و کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران از ناحیه تروریسم متحمل خسارت نشده است و شخصیتهای ممتاز و برجسته زیادی در کشور و نظام ما توسط جریانهای وابسته به استکبار و نفاق ترور شدهاند؛ البته خون این شهیدان والامقام، امروز درخت جمهوری اسلامی ایران را تنومند و بارور کرده است؛ به گونهای که این نظام دیگر با هیچ اقدام ایذایی از ناحیه دشمن، متزلزل نمیشود.
رئیس دستگاه قضا در ادامه بر اهمیت تبیین و افشای هر چه بیشتر چهره جنایتکاران و تروریستها و حامیان آنها تاکید کرد و گفت: صاحبان قلم و سخن و تریبون در کشور ما و هنرمندان و تاریخنویسان ما باید بیش از آنچه تاکنون انجام شده در افشای چهره جنایتکاران و تروریستهای وابسته به استکبار جهانی و حامیان مستکبر آنها، تلاش و کوشش کنند؛ امروز باز هم شاهدیم که در کشورهای همسایه ما و در کشورهای اسلامی، گروههای تروریستی و تکفیری با حمایتهای لجستیکی و تسلیحاتی استکبار جهانی، به کشتار مردم در اجتماعات مختلف مبادرت میورزند.
رئیس عدلیه با یادآوری نقش رژیم آمریکا در ایجاد گروه تروریستی داعش، بیان داشت: امروز سرکردگان گروهکهایی که در اوایل انقلاب و در مقاطع بعدی، مردم ما را ترور میکردند، در دامن چه کسانی هستند؟ کدام کشورها از این تروریستها و جنایتکاران حمایت میکنند؟ اینها مواردی است که باید بیش از پیش مورد تبیین و تشریح قرار گیرد و ستاد حقوق بشر ما با کمک وزارت امور خارجه و سایر دستگاههای ذیربط نباید اجازه دهند جنایتهای آن گروهها به فراموشی سپرده شود.
وی تصریح کرد: ضرورت دارد قضایای مرتبط با اقدامات جنایتکارانه گروهکهای تروریستی علیه مردم ما، بیش از پیش برای نسل جوان تببین شود؛ چرا که کوتاهی در این امر سبب میشود بنگاههای تبلیغاتی نظام سلطه جای «جلاد» و «شهید» را عوض کنند و کسانی را که دستانشان تا مرفق به خون بیگناهان و مردم آلوده است را در مقام طلبکار بنشانند.
محسنی اژهای در ادامه نشست امروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به واصل شدن گزارش تحقیق و تفحص مجلس پیرامون فولاد مبارکه به دستگاه قضایی، مجدداً خطاب به دادستان تهران تاکید کرد که شعبه ویژهای را برای رسیدگی به این موضوع اختصاص دهد و همه جوانب قضیه مذکور با نهایت دقت، مورد بررسی قرار گیرد تا به آنچه حق و انصاف است، عمل شود.
رئیس قوه قضائیه در همین راستا گفت: پیرامون خیلی از این گزارشاتی که واصل میشود بخصوص در مواردی که خود اعضای تحقیق و تفحص تصریح دارند هنوز جمعبندی نهایی را انجام نداده و هنوز همه دفاعیات را استماع نکردهاند، بعضاً اخبار و مسائل خامی در سطح جامعه منتشر میگردد که خود متولیان تحقیق و تفحص، این اخبار را قبول ندارند؛ کمااینکه در مورد اخیر مرتبط با فولاد مبارکه نیز برخی نمایندگان مجلس توضیحاتی را ارائه کردند؛ لذا ضرورت دارد گزارش تحقیق و تفحص اخیر مجلس هر چه سریعتر و در نهایت دقت و انصاف و رعایت ضوابط قانونی مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد و آن مقدار که مطابق با حق و حقیقت است به صورت مستدل و متقن به مردم اعلام شود و آن مقداری دیگر نیز که برخلاف واقع است و ذهنیتهایی را ایجاد کرده، برای مردم تبیین شود.
رئیس دستگاه قضا در ادامه جلسه امروز با قدردانی از دادستان کل کشور به سبب تشکیل جلسه «بررسی راهکارهای برخورد با مجرمان جرائم خشن و سارقان مسلح» با حضور مسئولان فراجا و متولیان سایر بخشهای ذیصلاح، بر ضرورت شکل عملیاتی به خود گرفتن این قبیل جلسات تاکید کرد و اظهار داشت: در حال حاضر اولویت اصلی، شناسایی و دستگیری سریع سارقان خشن است؛ این افراد باید بدانند که جامعه ما جای ایجاد ناامنی نیست؛ بر همین اساس، ضابطین و نیروی انتظامی برای شناسایی و دستگیری هر چه سریعتر مرتکبان جرائم خشن، تیمهای ویژه تشکیل دهند؛ آنها میتوانند در صورت لزوم از دستگاه امنیتی نیز در راستای شناسایی این افراد استفاده کنند.
قاضیالقضات خطاب به مسئولان ذیربط قضایی نیز تاکید کرد: مطابق با ضوابط قانونی، هر چه سریعتر به پروندههای جرائم و سرقتهای خشن رسیدگی کنید و برای سارقان خشن، وفق مقررات قانونی، مجازاتهای بازدارنده درنظربگیرید تا عبرتی برای دیگران برای عدم تکرار این قبیل مسائل باشد.
رئیس عدلیه همچنین تاکید کرد: دادگاههای برخی از این افراد شرور و باسابقه باید به نحوی برگزار شود که مردم مطلع شوند و از این طریق بازدارندگی بیشتری در جامعه ایجاد شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در آغاز خطبههای نماز جمعه امروز (۲۹، مهر) تهران، ضمن دعوت مردم به تقوای الهی، گفت: خداوند در قرآن کریم ۱۳۲ نام دارد. این اسامی و صفات، به دو دسته تقسیم میشوند، یکی اسامی مهر خداست و برخی از نامهای خداوند مظهر خشم و غضب خداست.
خاتمی افزود: روایتی از پیامبر به دست ما رسیده که به اخلاق خدا درآیید و هر اخلاقی خدا دارد داشته باشید، بنابراین، چنین نتیجه میگیریم که باید هر دو دسته از صفات خداوند متعال را در رفتار خود متجلی کنیم.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه مصداق عملی این حدیث در حوادث اخیر به چشم میخورد، تصریح کرد: در جریان اغتشاشات، آنانی که فریب خوردند و فهمیدند که کلاه سرشان رفته باید آزاد شوند، به شرط اینکه دوباره تکرار نکنند، این مصداق رحماء بینهم است، اما آنانی که پول گرفتهاند تا شعار بدهند، جای رحمی برایشان نیست و این مصداق اشداء علی الکفار است.
آیتالله خاتمی تأکید کرد: قوه قضاییه باید طوری که به یک ملت خیانت کردند و آب به آسیاب دشمن ریختند، با آشوبگران برخورد کند تا بعضیها دیگر هوس اغتشاش نکنند.
وی ادامه داد: مولا علی (ع) در درس اخلاقی که به فرزند بزرگوار خود دارند، میفرمایند که فرزندم تو را به حریم نگهداری برای خدا و اینکه دل خود را با یاد خدا آباد نگهداری توصیه میکنم. دل منهای یاد خدا خرابه است و دل با یاد خدا است که آرام میگیرد و نشاط پیدا میکند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران افزود: در خطبه دوم، ابتدا یاد و خاطره شهیدانی که این روزها در دفاع از امنیت کشور به لقاءالله رفتند و در میدان جهاد با دشمنان امنیت کشور بودند و اجرشان همانند شهیدان دفاع مقدس و شهدای دفاع از حرم است، گرامی میدارم، باید به خانواده این عزیزان تبریک و تسلیت گفت.
آیتالله خاتمی ضمن گرامیداشت مرحوم مصطفی خمینی و یاد و خاطره آیتالله کنی گفت: در این خطبه، خود را آماده کردم تا دو تحلیل عرض کنم. یک تحلیل در رابطه با اغتشاشات است و تحلیل دوم در رابطه با رهنمودهای مقام معظم رهبری با نخبگان.
وی اضافه کرد: در رابطه با اغتشاشات در خطبه قبل ۱۰ نکته گفتم و در این خطبه نیز ۱۰ نکته دیگر را عرض میکنم.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران افزود: ۱۰ نکته دیگر مربوط به حوادثی است که در طول این یک ماه اتفاق افتاده است، وزیر اطلاعات اعلام کرد، اغتشاشات به پایان رسیده است؛ در فتنههای ۷۸، ۸۸، ۹۸ و مسائل مربوط به بنزین و در اغتشاشات اخیر خوابهای فراوانی علیه ملت ایران دیدند، اما تمام آنها بی نتیجه ماند.
آیتالله خاتمی تصریح کرد: باور کنید همان که بارها مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) فرمودند که هر زمان آتشی علیه انقلاب روشن کردند، خدا این آتشها را خاموش کرد. سخن این است که این شیطنتها و جنایات تا چه زمانی ادامه دارد؟ تا زمانی که ما پای دین ایستادیم و با افتخار میگوییم، پرچم ما پرچم الله و الله اکبر است.
وی با اشاره به آیهای از سوره مبارکه بقره، بیان کرد: اینها مدام شیطنتهای خود را ادامه میدهند تا شما از دین خود دست بردارید و شما دست بردار نیستید و نخواهید بود، نکته دیگر این است که آینده انقلاب چه میشود؟ میماند یا آسیب میبیند؟ با زبان قرآن، این انقلاب میماند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران ادامه داد: اینها دال بر استمرار است، یعنی از زمان پیامبر شروع شده و تا قیامت هم ادامه دارد و اراده خدا این است که دین و مکتب بماند، در سورههای «توبه» و «صف» این وعده را دارد که این اراده خدا است که دین حق، یعنی اسلام ناب محمدی (ص) که تجلی یافته در مکتب اهل بیت است، جهانگیر شود.
وی خاطرنشان کرد: دشمنان چه بخواهند و چه نخواهند مهدی (عج) خواهد آمد و زمانی که ظهور کند، از یمن وجودش ورق برخواهد گشت.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران تأکید کرد: آینده این انقلاب نیز روشنتر از گذشته است. مقام معظم رهبری دو بار، یک بار عمومی و یک بار در منبر حسینیه به صراحت فرمودند که «آینده انقلاب را به یاری خدا روشنتر از گذشته است و آنچه میماند، علیرغم شیطنتها پرچم انقلاب است».
آیتالله خاتمی افزود: این توطئه تمام شد، اما برای سربلندی در توطئههای آینده دشمنان باید همیشه آمادگی سیاسی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی را حفظ کنیم و اگر دو عنصر مقاومت و خستگیناپذیری و تقوا باشد، توطئهها ناکام میماند، ملت ایران نه تنها خسته نمیشود که خستگی را خسته خواهد کرد، حریم نگهداری برای خداوند سبب میشود توطئهها ناکام بماند.
وی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند ما باید قوی شویم و به حمدالله در حال حرکت در این مسیر هستیم. استراتژی نظام ما، بازدارندگی است. ما در طول این سالها به هیچ کشوری هجمه وارد نکردیم، بلکه از خودمان دفاع میکنیم.
-__
خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: در جنگ احزاب، کفار قریش با کفار بنی قریضه متحد شدند. در یک ماه گذشته ما شاهد جنگ احزاب بودیم. آمریکا، رژیم صهیونیستی و رژیمهای مرتجع منطقه و رژیمهای آدمکش همه متحد شده بودند و به بچههای فریب خورده گفته بودند یک هفته در خیابان باشید نظام فرو خواهد پاشید، «شتر در خواب بیند پنبه دانه».
آیتالله خاتمی خاطرنشان کرد: هر روز جوری وانمود میکردند که نظام دیگر افتاد، اما به فضل خدا در جنگ احزاب نظام اسلامی رو به رشد بود و انقلاب اسلامی ما نیز روز به روز رو به پیشرفت بیشتر است و ما را آبدیده میکند.
وی اضافه کرد: دنیا به خوبی میداند که آمریکا در این ماجرای یک ماهه تمام امکانات خود را در اختیار قرار داد و به همین دلیل است که شما مردم شعار مرگ بر آمریکا از زبانتان نمیافتاد.
امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: نکته ششم، این است که ما در این ایام شاهد شهادت عزیزان خود بودیم که نباختند و بردند و نشان دادند باغ شهادت همچنان با نشاط است. آنها که در راه خدا کشته شدند، اعمالشان از بین رفتنی نیست و به برکت خون آنها این نظام باقی مانده و باقی خواهد ماند.
آیتالله خاتمی با بیان اینکه این روزها آیه ۲۳ سوره احزاب دوباره تجلی پیدا کرده است، گفت: از همین جا به دشمنان نظام پیغام میدهیم که ما پای علم نظام و انقلاب تا آخرین نفس و آخرین قطره خون خود ایستادهایم.
وی بیان کرد: در طول این یک ماه، چهار خط دنبال شد، خط اول خط وحشیگری، قرآنسوزی، مسجدسوزی و حجاب از سر زن مسلمان کشیدن، مأموران امنیت را زیر تیغ قرار دادن و خط ناامنی ایجاد کردن بود که در طول انقلاب فقط از سوی منافقین آدمکش دیده شده بود.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: دومین خط، ناامن نشان دادن کشور بود، در حالی که زندگی عادی در کشور ادامه دارد، هر روز در شبکههای رسانهای بیگانه سخن از اغتشاش و آشوب است. خط سوم، خط بی اعتمادی به مسئولین بود که با «تشکیک و پسوند دروغ» میخواهند سرمایه اعتماد را از بین ببرند.
آیتالله خاتمی گفت: چهارمین خط نیز خط کشتهسازی مانند فتنه ۸۸ بود. دختر خانمی را کشتند و آتش زدند و گفتند فرزند شهید و خانواده شهید بوده است، بعد خودِ دختر پیدا شد گفت من زنده هستم.
وی تأکید کرد: رأسالفتنه نیز در مجلس فاتحه خود اشک تمساح ریخت، اما بعد از اینکه فهمیدند دروغ است مردانگی نکردند بگویند دروغ بود. این روزها هم یکی خودکشی میکند، میگویند اغتشاش؛ یکی به اذعان اقوامش بیماری زمینهای دارد، اما ربط میدهند به اغتشاشات، اما این خطوطشان بی ثمر است.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران در پایان تصریح کرد: جوانان و نوجوانان عزیز؛ فتنه فضا را برای شما غبار آلوده میکند و بدانید چراغ این راه ولایت است، ببینید ولایت کجا ایستاده و شما هم همانجا بایستید، این مسیر هدایت است که «ما همه سرباز توییم خامنهای، گوش به فرمان توییم خامنهای.»