کد خبر:۱۰۹۲۷۱۱

پرسپولیس با شاه ماهی نقل و انتقالات به توافق رسید +عکس

کاپیتان تیم ملی برای عقد قرارداد با پرسپولیس به توافق رسید.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یاسین که بعد از اتمام قراردادش با سپاهان از این تیم جدا شد، به دنبال این بود که لژیونر شود. همزمان دو تیم پرسپولیس و استقلال به دنبال جذب این بازیکن مستعد و آینده دار بودند. در مقطعی گفته می‌شد استقلال به جذب این بازیکن نزدیک‌تر است و سلمانی در آستانه حضور در جمع آبی‌ها قرار دارد.

با توجه به حضور چند بازیکن از آکادمی پرسپولیس در لیست اصلی این تیم، یحیی ابتدا با جذب یاسین مخالفت کرد ولی بعد از مصدومیت دو ستاره آکادمی پرسپولیس، گل‌محمدی دستور جذب سلمانی را صادر کرد و دور جدیدی از مذاکرات با کاپیتان تیم ملی امید آغاز شد. مذاکرات طرفین خیلی زود به نتیجه رسید و سلمانی برای عقد قرارداد با پرسپولیس به توافق رسید. سلمانی از بچگی علاقه زیادی به پرسپولیس داشته و حتی نزدیکان او می‌گویند بارها برای دیدن بازی‌های پرسپولیس به ورزشگاه آمده است.

طی چند روز اخیر مذاکرات بین سلمانی و پرسپولیس به صورت جدی انجام شد و دو طرف برای عقد قرارداد به توافق رسیدند. کاپیتان تیم ملی امید خرید جدید پرسپولیس خواهد بود و با توجه به این‌که زیر ۲۳ سال است، سهمیه بزرگسال به حساب نمی‌آید. یاسین‌به زودی برای عقد قرارداد رسمی راهی باشگاه پرسپولیس خواهد شد و طی روزهای آینده هم در تمرینات این تیم شرکت می‌کند.

پرسپولیس با شاه ماهی نقل و انتقالات به توافق رسید

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار