آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۴۲۴۹

درخواست تاج از سرپرست وزارت ورزش: آزادی توانایی میزبانی از ۵۰ هزار نفر را دارد، هواداران سرخابی را راه بدهید

رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه بازدید از ورزشگاه آزادی طی درخواستی از سرپرست وزارت ورزش خواست: ورزشگاه آزادی در حال حاضر می‌تواند میزبان ۵۰ هزار نفر تماشاگر باشد زمینه حضور هواداران استقلال و پرسپولیس را در ورزشگاه آزادی فراهم کنید.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امروز مهدی تاج، ریاست فدراسیون فوتبال همراه با کیومرث هاشمی، سرپرست وزارت ورزش و جوانان با حضور در ورزشگاه آزادی به بررسی شرایط این استادیوم پرداخت.

تاج در حاشیه این بازدید از هاشمی درخواست کرد زمینه حضور هواداران استقلال و پرسپولیس را در ورزشگاه آزادی فراهم کند و البته به سرپرست وزارت ورزش اعلام کرد این استادیوم در شرایط فعلی‌اش نیز ظرفیت میزبانی از 50 هزار هوادار را در زمان برگزاری بازی‌های این تیم‌ها دارد. 

رئیس فدراسیون فوتبال همچنین از سرپرست وزارت ورزش درخواست کرد هرچه سریع‌تر با پیگیری از طریق نهادهای مسئول ذی‌ربط، مجوز حضور هواداران در ورزشگاه را به دست آورد. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار