کد خبر:۱۰۹۵۱۵
17 بهمن ماه
همايش ژئوديناميک شرق ايران در بيرجند برگزار میشود
همايش ژئوديناميک (حرکات پوسته زمین) شرق ايران با همکاری دانشگاه بیرجند و سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور و به منظور ارتقاى سطح دانش و معلومات علاقهمندان به علومزمين 17 و 18بهمن امسال برگزار مىشود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، همايش دو روزه آموزشى ژئوديناميک شرق ايران در بيرجند همراه با فيلد صحرايى با موضوع فرآيندهاى فرو رانش و ژئوديناميک ايران با حضور پروفسور فيليپ آگارد از دانشگاه پيرمارى کورى فرانسه برگزار مىشود.
بر اساس این گزارش، با توجه به موقعيت خاص جغرافيايى و زمينشناسى شرق کشور و با توجه به حضور علمى دانشگاه پيرمارى کورى فرانسه در اين همايش، برگزارى آن در دانشگاه بيرجند نشانگر توان بالاى علمى اين دانشگاه است.
همچنين، کارگاه آموزشی فرآیندهای فرورانش و ژئودینامیک ایران و کارگاه آموزشی دگرشکلی در فازهای فشار توسط پروفسور فلیپ آگارد، کارگاه آموزشی الگوی ماگمایی ایران توسط دکتر عمرانی، تکوین زمینساختی خاور ایران توسط دکتر محمدمهدی خطیب و الگوی ماگماتیزم خاور ایران توسط محمدحسین زرینکوب همزمان با برگزاری همایش ژئوديناميک شرق ايران ارائه مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰