آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۷۵۲۷

قدرت نمایی‌های تیلور و یزدانی با نتیجه گرفتن در مقابل حریفان

حسن یزدانی کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد کشورمان مقتدرانه راهی یک چهارم نهایی شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه روز اول مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان که در شهر بلگراد صربستان برگزار می‌شود، حسن یزدانی و اردن بیامباسورین در وزن ۸۶ کیلوگرم به مصاف هم رفتند که نماینده ایران با دوبنده قرمز و نماینده مغولستان با دوبنده آبی بر روی تشک حضور پیدا کردند.

حسن یزدانی پس از استراحت در دور نخست، توانست در یک‌شانزدهم، لاورنس استرالیایی را با ضربه فنی با توجه به این که ۸ بر ۲ جلوتر بود به پیروزی برسد و راهی یک‌هشتم شود.

یزدانی در دور سوم با نتیجه 11 بر صفر بات اردن بیامباسورین از مغلوستان را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی رفت.

وی در این مرحله با مایلز ناظم امینه دارنده مدال برنز المپیک از سن مارینو مصاف می دهد.

دیوید تیلور قهرمان جهان و المپیک نیز در مبارزه نخست خود فقط در ۱۵ ثانیه توانست حریف خود را شکست دهد.

تیلور مهم‌ترین حریف زارع در این مسابقات می‌باشد.

فیلم

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار