تحولات تونس نشان دهنده صدور انقلاب اسلامي به نقاط مختلف جهان است
کد خبر:۱۰۹۷۵۸
عضو كميسيون فرهنگي مجلس:

تحولات تونس نشان دهنده صدور انقلاب اسلامي به نقاط مختلف جهان است

عضو كميسيون فرهنگي مجلس انقلاب تونس را برگرفته از تاثيرات انقلاب اسلامي دانست و گفت: تحولات صورت گرفته در اين كشور نشان دهنده صدور انقلاب اسلامي ايران به نقاط مختلف جهان است.

بهروز جعفري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه شباهت‌هاي زيادي در كشورهاي عربي وجود دارد، اظهار داشت: بسياري از كشورهاي عربي به صورت نظام‌هاي ديكتاتوري اداره مي شوند كه تونس نيز از جمله اين كشورها بود كه البته با خروش مردمي حكومت ديكتاتوري آن ساقط شد.

 

وي ادامه داد: در حال حاضر تلاش نيروهاي آمريكايي اين است كه حكومت به دست نيروهاي اسلام گرا در تونس نيفتد.

 
عضو كميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان كرد: امروز تلاش‌هاي زيادي را از سوي آمريكا شاهديم تا به هر طريق ممكن مانع آن شود كه نيروهاي اسلام گرا حكومت اين كشور را در دست گيرند كه نمونه آن را در تاكيد آمريكا جهت حضور نيروهاي حزب ساقط شده، در شوراي موقت اين كشور هستيم.

 

جعفري افزود: در حال حاضر متاسفانه انقلاب تونس رهبري واحد ندارد و به همين دليل احتمال سوء استفاده آمريكا و غرب از اين خروش مردمي بسيار زياد است.

 

وي با تاكيد بر اينكه انقلاب تونس بيانگر بيداري اسلامي مردمي كشورهاي اسلامي است، ادامه داد: انقلاب تونس عبرتي براي حاكماني است كه به صورت ديكتاتوري قصد حكومت بر مردم را دارند.

 

عضو كميسيون فرهنگي مجلس همچنين انقلاب تونس را برگرفته از تاثيرات انقلاب اسلامي دانست و گفت: اقدامات صورت گرفته در اين كشور نشان دهنده صدور انقلاب اسلامي ايران به نقاط مختلف جهان است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار