موضوع هسته اي شدن ايران از نظر ملت تمام شده است
کد خبر:۱۰۹۸۰۷
احمدي نژاد در جمع مردم يزد:

موضوع هسته اي شدن ايران از نظر ملت تمام شده است

رئیس جمهور در جمع مردم یزد تصريح شد: ایران هسته ای شده و موضوع هسته ای ایران از نظر ملت ایران تمام شده است. 
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، احمدی نژاد در جمع مردم استان يزد گفت: این به نفع شماست فضای جدیدی برای شما باز و فرصت های تاریخی و جدیدی برای خودتان فراهم می کند تا در رفتار و ارتباط خود با ملت ها تجدید نظر کنید.
 
رئیس جمهور اضافه کرد: البته ما فکر می کنیم به نفع همه است وازهمکاری استقبال می کنیم اما بدانید ملت ایران با همان همبستگي، استحکام، توکل به خدا و دلدادگی به ولایت و امامت تا فتح بالاترین قله های جهان ایستاده است و سر سوزنی عقب نشینی نخواهد کرد.
 
احمدی نژاد گفت: ما فکر می کنیم همکاری، دوستی، احترام، عدالت و تن دادن به حقوق ملت ها به نفع همه و به نفع شما هم هست.
 
وی افزود: آینده شما را عوض می کند و اگر می خواهید از مسیر سقوط و انحطاط نجات یابید راهش تن دادن به عدالت و احترام به حقوق ملت ها و دوستی با آنهاست.
 
رئیس جمهور تاکید کرد: ما آماده همکاری براساس عدالت و احترام به حقوق ملت ها هستیم و امیدواریم آن ها از گذشته درس بیاموزند و مسیر جدیدی پیش گیرند.
 
صهیونیستها باید در دادگاه عدالت مردم محاکمه شوند رییس جمهور در ادامه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به دنبال آسیب زدن به لبنان است، افزود: ایستادگی ملت لبنان هیبت صهیونیست های جنایتکار را در هم شکسته است و آنها از وحدت، عزت،سربلندی و مقاومت این ملت ناراحت و به دنبال توطئه هستند.
 
احمدی نژاد با بیان اینکه ما شیوه های صهیونیستی و استکباری را دیده ایم گفت: مسئول یا انسان وطن دوستی را ترور می کنند و با فریبکاری انگشت اتهام را به سمت نیروهای وفادار و ملت های دوست جهت گیری می کنند.
 
رئیس جمهور افزود: این اقدام برای ایجاد اختلاف و درگیری و فرصتی برای تهاجم به لبنان است و مستکبران از آنها حمایت می کنند.
 
احمدی نژاد در توصیه به مردم لبنان گفت: مقطع مهمی را پشت سر می گذارید، دست های فتنه برای برهم زدن امنیت،وحدت و عزت ملت لبنان از آستین بیرون آمده است.
 
رئیس جمهور افزود: مستکبران و استعمارگران بسیج شده اند و ما فکر می کنیم ملت لبنان و گروه های لبنانی قادرند مسائل خود را با تفاهم، همدلی و عدالت حل کنند و این حق ملت لبنان است.
 
وی خطاب به مرم لبنان همچنین گفت: باید مراقبت کنید دستهای پلید شیطانی مسئله نیافرینند.
 
احمدی نژاد افزود: ما به ایمان، همدلی ملت لبنان و سیاسیون و رهبران لبنانی اعتماد کامل داریم و به لطف الهی این گردنه را با عزت پشت سر خواهند گذاشت و دشمنان را شرمنده خواهند کرد.
 
وی همچنین خطاب به دیگران گفت: همه باید اجازه دهند ملت لبنان و رهبران لبنانی کار خود را انجام دهند و دخالت های بی جا و مداخلات دیگران کار را پیچیده می کند.
 
رئیس جمهور افزود: اجازه دهید ملت لبنان خود تصمیم بگیرد و دوستان لبنان باید کمک کنند تا فضایی فراهم شود که همدلی و وحدت در لبنان بیشتر شود و لبنانی ها مسائل خود را با فرهنگ و سازوکار لبنانی حل کنند.
 
وی گفت: می خواهم خطاب به رژیم صهیونیستی، دولت آمریکا و برخی دولت های اروپایی که بی شرمانه در امور لبنان دخالت می کنند بگویم؛ اربابان صهیونیست، مسیر حرکت شما رو به سقوط است و در سراشیبی باند منتهی به دره ای عمیق قرار گرفته اید.
 
رئیس جمهور افزود: اقدامات شما به منزله این است که سرعت این حرکت را بیشتر می کنید.
 
احمدی نژاد همچنین گفت : بدانید این اقدامات جز اینکه آبروی شما را بیش از این خواهد برد برای شما ثمری نخواهد داشت.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه دستهایتان را کوتاه کنید افزود: بدانید اگر دست از شرارت برندارید ملت لبنان و ملت ها دست پلید فتنه گر شما را قطع و مهر ذلت برپیشانی شما خواهند کوبید.
 
احمدی نژاد گفت: شما باید در دادگاه های عدالت مردم محاکمه شوید در این شرایط می نشینید و برای دیگران تصمیم می گیرید و دادگاه برگزار می کنید؟
 
وی همچنین در نصیحت به دشمنان افزود: به اندازه کافی پرونده شما سیاه است آن را سیاه تر از این نکنید./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار