آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۹۱۹۲
کشتی فرنگی قهرمانی جهان؛

سوپلکس سیتی! / محمدی بد باخت و باید منتظر شانس مجدد بماند +فیلم

کشتی گیر وزن ۶۳ کیلوگرم کشورمان با شکست در مقابل حریف لهستانی خود، از صعود به مرحله بعد باز ماند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روز اول و دوم مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان که در شهر بلگراد صربستان برگزار می‌شود، مسابقات اوزان ۵۵، ۶۰، ۷۲، ۷۷، ۸۲، ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم در۳۰ و ۳۱ شهریور برگزار شد و در روز سوم مسابقات که اول مهرماه در حال برگزاری است اوزان ۶۳، ۶۷ و ۸۷ کیلوگرم بر روی تشک می‌روند.

ایمان محمدی و گئورگی تیبیلوف در وزن ۶۳ کیلوگرم به مصاف هم رفتند که نماینده ایران با دوبنده قرمز و نماینده صربستان با دوبنده آبی بر روی تشک حضور پیدا کردند.

محمدی در این جدال با نتیجه ۱۲ بر ۲ برابر تیبیلوف لهستانی شکست خورد و از راهییابی مرحله بعد بازماند.

او باید منتظر راهیابی حریف روسی الاصل صربستانی به فینال باشد تا به جدول شانس مجدد راه یابد و برای کسب مدال برنز تلاش کند.

مسابقات مرحله نیمه نهایی از ساعت ۱۸ به بعد امروز آغاز خواهد شد و تا مشخص شدن فینالیست‌ها ادامه دارد.

کد ویدیو

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار