زعيم زاده: افراد مارک دار زیر عبای هاشمی پنهان شده اند
کد خبر:۱۱۰۰۷۱
نشست خبري اتحاديه‌هاي دانشجويي -2

زعيم زاده: افراد مارک دار زیر عبای هاشمی پنهان شده اند

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: افراد مارك دار و معارض با نظام در پس عبای هاشمی خود را پنهان كرده‌اند و توصيه ما به سردار سازندگي این است که از همراهي با اين جريانات برائت كند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محمد زعيم زاده امروز در نشست خبري اتحاديه‌هاي دانشجويي كه در دفتر مركزي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان برگزار شد، با اشاره به جنگ نرم در کشور گفت: جنبش دانشجويي طي شش ماه اخير توانست زودتر از ساير تشكل‌ها و جريان‌هاي سياسي تحت فرمان مقام معظم رهبري در تشكيل جبهه جنگ نرم، پيشگام شود.
 
وي در ادامه به فتنه سال گذشته و حماسه تاريخي 9 دي ماه، اشاره و تصريح كرد: محمد خاتمي يكي از سران فتنه‌ سال 88، تحركاتي در هفته‌هاي اخير داشته است؛ چرا كه با توجه به اين حماسه عظيم فتنه گران به اين نكته پي بردند كه بايد براي بقا و دوام خود به نوعي تقسيم كار دست بزنند.
 
دبير سياسي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجویان مستقل دانشگاه های سراسر كشور گفت: عده‌اي درصدد حفظ پايگاه اجتماعي- اعتراضي خود درچارچوب نظام هستند و گروه ديگري در پي چانه زني و استفاده از شيوه فشار از پايين و چانه زني از بالا هستند.
 
زعيم زاده در ادامه با اشاره به تقسيم كار از سوي سران فتنه افزود: موسوي و كروبي كه طرد شده از سوي مردم و نظام هستند، وظيفه تندروي را داشته و هاشمي رفسنجاني وظيفه چانه زني با نظام را برعهده دارد. در این اين ميان خاتمي وظيفه برقراري تعادل فعاليت‌هاي هر دو جناح را بر عهده دارد.
 
وي به ديدار خاتمي با جمع اقليت مجلس اشاره كرد و اضافه كرد: روند گفت و گوي نمايندگان اقليت مجلس با خاتمي نيز تصديق كننده اين تحليل به شمار مي رود.
 
دبير سياسي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجویان مستقل موفقيت خاتمي را با دو ترديد همراه دانست و افزود: ذهنيتي كه در اسفند 1378 منجر به كناره گيري خاتمي از انتخابات شد به كابوسي براي اصلاح طلبان تبديل شده است و از سوي ديگر خاطراتي مانند 18 تير و قانون مطبوعات، دومين ترديد در موفقيت خاتمي به شمار مي رود؛ به طوري كه بسياري از اصلاح طلبان معتقدند با وجود اينكه تصميم اين جبهه براندازي نظام است، ولي توان آن را نخواهند داشت.
 
زعيم زاده با اشاره به چندين نامه سرگشاده خطاب به هاشمي افزود: بايد گفت امروز ضد انقلاب ها زير عباي شيخ اكبر هاشمي جمع شده‌اند؛ افراد مارك دار و معارض با نظام در پس اين عابا خود را پنهان كرده‌اند و توصيه ما به هاشمي اين است كه سردار سازندگي از همراهي با اين جريانات برائت كند.
 
وي در ادامه به انفعال هاشمي نسبت به اعضاي خانواده‌اش طي يك سال اخير اشاره كرد و افزود: هاشمي در يك سال اخير نسبت به خانواده خود حالت انفعالي داشته است كه از سوي ملت و تشكل‌هاي دانشجويي قابل قبول نيست.
 
دبير سياسي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي مستقل سراسر كشور در ادامه با اشاره به اينكه رهبر انقلاب اسلامي، دهه چهارم انقلاب را دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري كرده‌اند اين سئوال را مطرح كرده‌اند كه جريانات سياسي كشور در راستاي عدالت و پيشرفت چه اقداماتي انجام داده‌اند؟
 
زعيم زاده به عملكرد كميسيون آموزش مجلس اشاره كرد و گفت: عباسپور باید با حضور بر سر میز مناظره با نمایندگان جنبش دانشجویی توضیح دهد اين كميسيون تا امروز چه اقداماتي را در جهت دستيابي به عدالت و پيشرفت انجام داده است.
 
وي با تاكيد بر اينكه دانشجويان دو طرح به يادماندني از ايشان را هرگز از ياد نمي برند، گفت: تصويب طرح دانشجوي پولي و وقف دانشگاه آزاد كه از سوي عباسپور در كميسيون آموزش عالي پيگيري مي شد، از جمله اين طرح‌ها هستند.
 
دبير سياسي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجویان مستقل افزود: كميسيون آموزش مجلس نتوانست هم پاي دولت به تصويب و اجرايي طرح‌هاي انقلابي اقدام كند و حتي يك بيانيه انقلابي هم از مجلس در اين زمينه صادر نشد، اين يعني سنگ اندازي در مجلس.
 
زعيم زاده در ادامه خطاب به دكتر لاريجاني گفت: رئيس مجلس ما كه رئيس نخبگانی ترين مجلس تاريخ انقلاب است، چند بار در دانشگاه حضور يافته تا نسبت به جريانات و اتفاقاتي كه در كشور و بخصوص در مجلس شوراي اسلامي رقم مي خورد، پاسخگو باشد؟
 
وي گفت: لاريجاني متهم اول طرح يكشنبه سياه است؛ زيرا علي رغم دانستن غيرقانوني بودن طرح، آن را پيگيري كرد و به تصويب رساند.
 
دبير سياسي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي مستقل سراسر كشور ادامه داد: دكتر لاريجاني پس از نماز جمعه رهبري در خردادماه سال گذشته ادعا كرد كه بسياري نسبت به نتيجه انتخابات ترديد دارند، سئوال ما اين است كه چرا براي تبيين و تشريح اين مسئله و پاسخ به سئوال دانشجويان در فضاي دانشگاه‌ها حاضر نمي شوند.
 
زعيم زاده در ادامه به نقد دولت اشاره كرد و گفت: در مورد نقد دولت و اطرافيان دولت دو ديدگاه وجود دارد اول اينكه يا نقد كردن و تبيين عملكرد اطرافيان دولت را قبول ندارند و يا با منظور و مقصودي با اين نقد مخالفت مي كنند.
 
وي تاكيد كرد: امروز هركس نقدي به دولت كند او را داخل يك پازل خاص سياسي مي گنجانند.
 
زعيم زاده افزود: در نقد منصفانه بايد آسيب‌ها به دولت حداقلي شود اما در جريان اصولگرايي براي نقد به دولت افراط صورت مي گيرد.
 
وي در ادامه به وحدت جبهه اصولگرايي اشاره كرد و گفت: راهكار وحدت در جبهه اصولگرايي بازگشت به منشور اصولگرايي رهبري است كه در سال 83 تبيين شد.
 
وي گفت: اگر قرار است اصولگرايان به وحدت برسند بايد بدانند كه اشتباهات گذشته نبايد تكرار شود چرا كه ظرف اصولگرايي تاب پذيرفتن و تحمل عباسپور و كاتوزيان‌ها را ندارد.
 
زعيم زاده تصريح كرد: بازگشت به منشور اصولگرايي رهبري برخي ريزش‌ها و بسياري رويش‌ها را به همراه خواهد داشت.
 
دبيرسياسي اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي مستقل سراسر ضمن تقدير از دولت به منظور اجرايي طرح هدفمندي يارانه‌ها گفت: تحليل ما اين است كه  توسعه فرهنگي بايد به توسعه اقتصادي مقدم باشد اما دغدغه‌اي كه در اين برهه به چشم مي خورد اين است كه سفره فرهنگي كوچك شده و فرهنگ در توجه به توسعه اقتصادي كم رونق شده است.
 
زعيم زاده در ادامه با اشاره به عملكرد قوه قضائيه گفت: نبايد به نام استقلال قوه قضائيه جنگنده‌هاي جنگ نرم را در مقابل فتنه گران قرباني و ذبح كنند.
 
وي تصريح كرد: در قضيه آقايان اشتهاردي و شريعتمداري، قوه قضائيه به عدالت احجاف كرد و همين باعث شد كه سهم شيرين عبادي و مهدي هاشمي از انقلابيون بيشتر شد.
 
دبيرسياسي افزود: بيش از يك سال از رياست آيت الله لاريجاني در راس قوه قضائيه مي گذرد اما مردم هيچ خروجي در خصوص مفاسد اقتصادي نديده‌اند.
 
زعيم زاده با اشاره به پيروزي جريان اسلامگرا در عراق افزود: پيروزي جريان اسلامگرا در عراق بسيار ارزشمند است چرا كه عراق محل نزاع ايران و عراق بود و ما ديديم كه آمريكايي‌ها چطور در آن شكست خوردند.
 
وي در پايان مذاكرات 1+5 با ايران اشاره كرد و گفت: بعد از انتخابات 88 غرب به فتنه گران داخلي بسيار اميد بسته بود اما وقتي در اهداف و برنامه‌هاي خود ناكام و مايوس شد پاي ميز مذاكره آمد تا از اين طريق نااميدي خود را از فتنه گران داخلي نشان دهد./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار